Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Genovese

Genovese

Potřebné ingredience

olivový olej,hovězí kýta, cibule, mrkev, bílé víno, masox

Postup přípravy

GENOVESSE
hovězí maso, cibule a mrkev nakrájíme na kousky. Na olivovém oleji pořádně dohromady osmažíme, SKORO připálit, pak podlejeme bílím vínem a pomalu dusíme, dáme zatím 1…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
HOVĚZÍ V OMÁČCE-VYNIKAJÍCÍ!!!!!!!

HOVĚZÍ V OMÁČCE-VYNIKAJÍCÍ!!!!!!!

Potřebné ingredience

HOVĚZÍ ZADNÍ,PÁRKY,ANGLICKÁ SLANINA,KEČUP,CIBULE,PEPŘ , SŮL A KOUSEK MÁSLA PRO CHUT´

Postup přípravy

POSTUP:

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
svíčková s párky bez smetany - recept se skvěle hodí na přípravu zvěřiny

svíčková s párky bez smetany - recept se skvěle hodí…

Potřebné ingredience

1 kg zadního hovězího, kořenová zelenina jako na svíčkovou, koření jako na svíčkovou, párky - dle chuti, jemné, vídeňské, klausovky... olej, kostka masoxu, cibule, omáčka delikates z Lidlu - nemusí být, zelenina udělá dost pikantní chuť, může být i trocha červeného vína na podlévání, ale taky není nutné, někdo to tak nemá rád.

Postup přípravy

Maso protkneme párky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi ze všech strach. Zeleninu máme očištěnou, cibuli také, vše nakrájené na kousky - na plotýnku dáme pekáč, v…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Maďarský gulášek

Maďarský gulášek

Potřebné ingredience

500 g hovězího masa
olej
2 středně velké cibule
2 rajčata (rajský protlak, kečup)
2 červené papriky
koření MAĎARSKÝ GULÁŠ, sůl, bujón

Příloha:
houskový knedlík
cibule

Postup přípravy

Maso nakrájíme na menší kostky smícháme s trochou oleje a 1-2 lžícemi kořením na MAĎARSKÝ GULÁŠ a necháme do druhého dne odležet.

Na oleji osmahneme na drobno nakrájenou…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plátky

Hovězí plátky

Potřebné ingredience

hovězí plátky
cibule
sádlo nebo olej
sůl, pepř
hl. mouka nebo hotová jíška Knorr
kyselá okurka, párek, vajíčko natvrdo, hořčice

Postup přípravy

Plátky naklepeme, nakrojíme, aby se nekroutily, osolíme, opepříme.
Na omastku zpěníme cibuli do zlatava, opečeme plátky masa z obou stran. Trochu podlijeme a dusíme. Přidáme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Pastýřská roštěnka

Pastýřská roštěnka

Potřebné ingredience

500 g roštěné, 2 větší cibule, 150 g uzené klobásy, 150 g uzeného sýra, kečup, plnotučná hořčice, masový vývar, hladká mouka, olej, sůl, pepř

Postup přípravy

Maso naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí, obalíme v hladké mouce a zprudka osmažíme po obou stranách na oleji.

Potom přidáme nakrájenou…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí maso na smetaně

Hovězí maso na smetaně

Potřebné ingredience

300 g hovězího masa na guláš,
olej,
1 cibule,
sojová omáčka,
Solčanka,
instantní rýžová moučka,
200 ml sladké smetany,
na ozdobu koktejlová rajčátka a jarní cibulka

Postup přípravy

Na oleji osmahneme zprudka hovězí maso nakrájené na malé kousky, až chytne světlou barvu. Pak přihodíme nadrobno nakrájenou cibuli a podlijeme vodou. Ochutíme sojovou omáčkou …

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Dušené hovězí,brambor a kapusta coby příloha

Dušené hovězí,brambor a kapusta coby příloha

Potřebné ingredience

Hovězí maso(vepřové,kuřecí),brambory,1střední kapusta,cibulka,4-5stroužků česneku-dle chuti,sůl,vegeta.
Na jíšku(zásmažku):olej,hladká mouka.

Postup přípravy

Připravené maso-hovězí,kuřecí,vepřové-naporcujeme,osolíme a dáme dusit nebo péct.Každý,jak chce a jak mu masíčko chutná.

Brambory si připravíme buď vařené,nebo americké.

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Zapečené roštěnky

Zapečené roštěnky

Potřebné ingredience

500 g roštěnce, 500g brambor, 2 větší cibule, plnotučná hořčice, sůl, pepř, granulovaná jíška, kostka masoxu, olej nebo tuk na smažení, trochu láku z kyselých okurek ( není podmínkou...)

Postup přípravy

Roštěnky osolíme, opepříme, naklepeme paličkou a na okrajích nařízneme. Vložíme je na osmaženou cibulku, restujeme a vrchní stranu pomažeme plnotučnou hořčicí. Obrátíme je a…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Španělský fazolový hrnec

Španělský fazolový hrnec

Potřebné ingredience

400g hovězího masa, 200g španělského salámu Chorizo, 1 cibule, 2 stroužky česneku,koření Mexico gril (nebo 2 lžičky mleté papriky, špetka chilli, pepř), sůl, bobkový list, olivový olej, 1 plechovka loupaných rajčat, 1 plechovka bílých fazolí.

Postup přípravy

Kousky masa osmahneme spolu s cibulí na olivovém oleji, přidáme chorizo, veškeré koření, česnek, a dusíme do měkka, obačs podlijeme vodou a nebo bílým vínem.Nakonec vmícháme…

Zobrazit více...

Kategorie