HOVĚZÍ MASO
Zobrazit více...
ROŠTĚNÁ
Potřebné ingredience
Potřebujeme: 750 g roštěnce, 70 g oleje na opékání, Na marinádu: 2 žloutky, lžičku vegety, lžičku kari koření, lžičku hrubě mletého pepře, lžíci solamylu, 4 lžíce oleje.
Postup přípravy
Žloutky promícháme s vegetou, kari, pepřem a postupně vmícháme solamyl a olej. Nakrájené roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, mírně osolíme, vložíme do připravené marinády a…
HOVĚZÍ MASO
Zobrazit více...
TUŘÍN S BŮČKEM
Potřebné ingredience
0,5 kg tuřínu 0,3 kg bůčku 2 cibule lžíce sádla 1/2 hovězího bujonu sůl drcený kmín mletý pepř plnotučná hořčice petržel
Postup přípravy
Tuřín omyjeme, oloupáme a nastrouháme nahrubo. Vložíme na drobně nakrájenou, na sádle zpěněnou cibuli. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, 2 lžíce plnotučné hořčice a zalijeme horkou…