Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Rajská omáčka

Rajská omáčka

Potřebné ingredience

Budeme potřebovat 600 g hovězího masa předního (krk), 100 g očištěné kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel), 50 g cibule, divoké koření (pepř celý, nové koření, bobkový list), 15 g soli. Na rajskou omáčku pak 50 ml oleje, 70 g očištěné kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel), 50 g cibule, 120 g rajčatového protlaku, divoké koření (pepř celý, nové koření, bobkový list), tymián a celou skořici. Vývar z vařeného masa podle potřeby. Dál pak 60 g másla, 50 g hladké mouky, 20 g perníku na strouhání. A cukr a sůl

Postup přípravy

Budeme potřebovat 600 g hovězího masa předního (krk), 100 g očištěné kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel), 50 g cibule, divoké koření (pepř celý, nové koření, bobkový list),…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
ROŠTĚNKY

ROŠTĚNKY

Potřebné ingredience

Hovězí, cibule, česnek, plnotučná horčice, hladká mouka, ml. paprika, ml. kmín, pepř, sůl, olej.

Postup přípravy

Hovězí maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Mezitím v kastrolu osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli a po chvíli česnek. Zasypeme paprikou a kmínem.…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
HOVĚZÍ DUŠENÉ S MRKVÍ

HOVĚZÍ DUŠENÉ S MRKVÍ

Potřebné ingredience

cibule 2ks,hovězí maso 400g,mrkev 400g,sul,pepř,

Postup přípravy

cibulku necháme zezlátnout a přidáme na malé kostičky maso-sul,pepř a mírně podlijeme,necháme dusit do měkka,stále podléváme jen aby maso nebylo na sucho.když je maso mekké…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí guláš s houbami

Hovězí guláš s houbami

Potřebné ingredience

40 dkg hovězího masa předního,1 cibule,olej,ml. sladká paprika,2 str.česneku,sůl,hl.mouku,15 dkg čerstvých hub

Postup přípravy

Jak jsem psala v minulém receptu: použiji z jednoho hrnce stejný základ: hovězí maso na kostky,opečené na cibuli,osolené,opepřené s ml.paprikou.Pak si maso vyjmu z papiňáku…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Uzenářův guláš

Uzenářův guláš

Potřebné ingredience

500g předního hovězího masa,200g paprikové klobásy,10 dkg párků,olej,2 cibule,ml.červ.paprika,hl.mouka-asi 2 lžičky,2 rajčata,sůl,pepř,majoránka,kdo chce může přidat feferonku

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky.V papiňáku/nebo kastrole si zpěníme na oleji nakrájené cibule,přidáme maso a prudce opečeme,zaprášíme paprikou,osolíme ,opepříme ,zalijeme vodou a dusíme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Vlašťovčí hnízda

Vlašťovčí hnízda

Potřebné ingredience

4 plátky z hovězího masa,plnotuč.hořtice,sůl,pepř,ml.sladká paprika,tymián,hl.mouka,tuk,1 cibule,1 zakysaná smetana náplň: 4 plátky šunky,10 dkg sterilované červené kapie,4 vař.vejce na tvrdo

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme,osolíme,opepříme ,posypeme paprikou a tymiánem , potřeme hořticí,poklademe plátkem šunky ,nakrájenou paprikou na nudličky a oloupaným vejcem-zabalíme do…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Bio hovězí po italsku

Bio hovězí po italsku

Potřebné ingredience

Linguina, rajče, bio hovězí mletá, cibule, chilli, mořská sůl, olivový olej, parmaggiona

Postup přípravy

Co takhle vyzkoušet bio hovězí po italsku? Potřebujete max 20 minut času, linguine, rajčata, bio hovězí mleté, cibulku, chilli, mořskou sůl, olivový olej a parmaggiano nakonec!

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
znojemská omáčka

znojemská omáčka

Potřebné ingredience

hovězí maso,cibule,špek,okurky,sul,pepř,hladká mouka,lák z okurek

Postup přípravy

cibuli orestujeme se špekem do zlatova,přidáme maso a osmahneme,zalijeme lákem z okurek a vodou,opepřit,osolit,až je maso měkoučké-zahustíme,přidáme nastrouhané okurky a dochutíme

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí nudličky na pivu a zelenině

Hovězí nudličky na pivu a zelenině

Potřebné ingredience

Hovězí maso, rajčata, paprika, kukuřice, ( hrášek, mrkev ), olej, cibule, česnek, sůl, pepř, kmín, podravka, pivo, tmavá jíška

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibili a česnek na kousky, potom přidáme na nudličky nakrájené hovězí maso-osolíme, opepříme, okmínujeme a posypeme trochou podravky.
Maso chvíli dusíme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
STROGANOVO

STROGANOVO

Potřebné ingredience

1kg - Hovězího masa (zad. I před.) 4 - Cibule 1dl - olej sůl pepř 3 - kyselé okurky 10-15 - kapek wolčestru kečup hořčici

Postup přípravy

Nařezané maso na nudličky dáme do mísy, podle chuti okořeníme osolíme, přidáme 3 velké lžíce hořčice a kečupu, 1 dl oleje, nastrouháme na hrubo kyselé okurky, nakrájíme na…

Zobrazit více...

Kategorie