madarský gulaš s pečenou rýží
Potřebné ingredience
hovězí maso ,středně velka cibule,rajský protlka,koření madarský gulaš,paprika červena nakrajena na kousky,sůl,masox.
rýže pečena v troubě.....moc dobre
Postup přípravy
osmahnu cibulku na oleji a přidam nakrajene maso na kousky,malonko necham přismahnout a posypu kořením na gulaš podliji a necham dusit po vydušení opet posypu kořením,osoliím…
HOVĚZÍ V HŘÍBKOVÉ OMAČCE
Potřebné ingredience
platky hovězího masa,sůl,cibule,500ml zel.vývaru,mletý pepř,3 lžíce oleje 150ml smetanz, 500g hub čerstvých 1 lžíce hladke mouky.
Postup přípravy
maso osolíme a opepřime opečeme na oleji z obou stran a vyjmeme z pekačku,cibuli nakrajime a osažime ve výpeku dozlatova.Zalijeme polovinou vývaru a vložime maso dusime 50-60min.…
JEDNODUCHÁ ZNOJEMSKA OMAČKA
Potřebné ingredience
6 hovězí roštěne,sůl,2 cibule,mletý pepř 3 lžice oleje 1000ml vzvaru,50g hladke mouky 80g sterilovaných okurek
Postup přípravy
roštěnou očistíme,omyjeme a nakrajime na platy,ktere osolime,opepřime.V kastrolu nebo hlubší panvi osmahneme z obou stran zprudka a pak vyjmeme.Na výpeku spenime cibuli do…