HOVĚZÍ MASO
Zobrazit více...
Hovězí plátky na houbách
Potřebné ingredience
500g hovězího masa, podušené houby, 1 větší cibule, pepř, sůl, masox, červená paprika, hladká mouka
Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky, naklemepe, osolíme a opepříme, obalíme v mouce. Maso hodně opečeme na oleji na pávni. Poté vyndáme a na oleji opečeme nadrobno nakrájenou cibulku, pak k…
HOVĚZÍ MASO
Zobrazit více...
Tatarák
Potřebné ingredience
pro 2 osoby - 15 dkg hovězího zadního bez šlach (2x přemleté), cibule, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce kečupu, 1 lžíce worčestrové omáčky, 1 žloutek, sůl, mletý pepř, 1/2 lžičky sladké mleté papriky, starší chleba a česnek na topinky, olej
Postup přípravy
Maso smícháme s najemno nakrájenou cibulkou, žloutkem, hořčicí, kečupem, worčestrovou omáčkou, ochutíme solí, pepřem a sladkou papriku. Dáme vychladit do ledničky.
Na…