Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plátky na víně s brusinkami a šťouchanými brambory     (z pořadu Prostřeno)

Hovězí plátky na víně s brusinkami a šťouchanými…

Potřebné ingredience

1,5 kg hovězího zadního, 2 lžíce hladké mouky (cca) ,pepř, sůl , špetka koření na roštěnky , 300 ml červeného vína ,300–350 ml vývaru , 3–4 lžíce konzervovaných brusinek , 1,5–2 kg brambor , 50 g másla ,mléko nebo smetana na vaření dle chuti ,lahůdková či jarní cibulka

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Opepříme, osolíme a přidáme trochu koření na roštěnky. Poté maso obalíme v hladké mouce a na rozpáleném oleji opečeme z obou stran.…

Zobrazit více...

Kategorie