Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Zelné závitky (golubcy

Zelné závitky (golubcy

Potřebné ingredience

1 kg hovězího masa, 1,2 kg syrového zelí, 4 polévkové lžíce rýže nebo jáhel, 2 cibule, 2,5 polévkové lžíce másla, 2 špetky pepře. Zálivka: 0,5 skleničky smetany, 2,5 skleničky masového vývaru, po 1 polévkové lžíci pšeničné mouky a másla.

Postup přípravy

Bílé zelí očistíme, vyřežeme košťály, uvaříme v osolené vodě, scedíme a rozebereme na jednotlivé listy. Silné žilky vyřežeme. Maso umeleme, přidáme sypkou pšeničnou nebo rýžovou…

Zobrazit více...

Kategorie