Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Roštěnky na houbách

Roštěnky na houbách

Potřebné ingredience

hovězí roštěná cibule sádlo sůl, pepř, kmín sušené houby hl. mouka

Postup přípravy

Maso nakrajích nařízneme,naklepeme a osolíme a opepříme. Z obou stran poprášíme hl. moukou. Dáme z obou stran zatáhnout na rozpálené sádlo. Zatažené maso vyndáme stranou. Do…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Přírodní roštěná s rýží

Přírodní roštěná s rýží

Potřebné ingredience

4 roštěnky 3 velké cibule sádlo hl. mouka sůl, pepř hořčice

Postup přípravy

Roštěnky naklepeme, kraje pořádně nařízneme. Osolíme, opepříme a zaprášíme hl. moukou. Rozpálíme sádlo, zrpudka roštěnky opečeme z obou stran. Dáme stranou. Do výpeku dáme cibule…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plátky na leču

Hovězí plátky na leču

Potřebné ingredience

4 hovězí plátky 1 velká cibule 1 sklenička leča hl. mouka sůl, pepř, kmín sádlo nebo olej

Postup přípravy

Maso nařízneme na krajích, naklepeme, osolíme a opepříme. Na sádlo nebo olej, co má kdo raději dáme cibulku, osmahneme skoro do zlatova. Vložíme maso a z obou stran zprudka…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
GULÁŠ ze dvou druhů masa

GULÁŠ ze dvou druhů masa

Potřebné ingredience

kližkavepřová pleccibulesádlokmínkoření od Vitany maďarský gulášsl. paprika, pálivá paprikasůl, pepřkozí rohyčerstvá zelená paprikahotová tmavá jíška Knorr česnekmajoránkarajský protlak

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nadrobno. Cibuli osmahneme na sádle do zlatova. Nespálit. Přidáme hovězí maso a orestujeme ze všech stran. Přidáme rajský protlak. Pořádně…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plátky

Hovězí plátky

Potřebné ingredience

hovězí plátky
cibule
sádlo nebo olej
sůl, pepř
hl. mouka nebo hotová jíška Knorr
kyselá okurka, párek, vajíčko natvrdo, hořčice

Postup přípravy

Plátky naklepeme, nakrojíme, aby se nekroutily, osolíme, opepříme.
Na omastku zpěníme cibuli do zlatava, opečeme plátky masa z obou stran. Trochu podlijeme a dusíme. Přidáme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Moravská roštěná

Moravská roštěná

Potřebné ingredience

1/2 kg hovězího zadního
10 dkg slaniny
10 dkg kysaného zelí
větší brambora
pikantní klobása
2 cibule
sádlo
sůl, pepř
česnek

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Na slanině opečeme na kostky nakrájenou klobásu, na kostky nakrájenou bramboru, přidáme kysané zelí, stroužek česneku, sůl, pepř.
Touto…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí guláš

Hovězí guláš

Potřebné ingredience

hovězí přední nebo kližka cibule kmín sladká paprika rajský protlak sůl česnek majoránka sádlo chléb

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno. Maso na kostky.
Rozehřejeme sádlo a na něj cibuli. Necháme ji dohněda. Přidáme protlak. Restujeme na tuk. Na to dáme maso. Necháme zatáhnout.…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka

Svíčková omáčka

Potřebné ingredience

60-70 dkg masa ze svíčkové, roštěnce, kýty....20 dkg kořenové zeleninycibuleslaninamáslo celý pepř, nové koření, bobkový list, tymián, sůlhladká moukacitronsmetana

Postup přípravy

Na másle osmažíme na kolečka nakrájenou zeleninu, cibuli a špek. Přidáme všechno koření. Na zelenině opečeme po všech stranách prošpikované a osolené maso. Opečené maso podlijeme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Španělský ptáček

Španělský ptáček

Potřebné ingredience

hovězí plátky z hov. zadního nebo roštěné cibule sádlo hořčice párek kyselá okurka vajíčka špek hl. mouka nit sůl, pepř

Postup přípravy

Plátky masa si naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme obyč. hořčicí, poklademe párkem, cibulí, vajíčkem natvrdo, kys. okurkou, špekem. Zavineme a ovážeme nití. Obalíme v hl. mouce.…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plátky se žampiony

Hovězí plátky se žampiony

Potřebné ingredience

hovězí plátky
cibule
sádlo
hl. mouka
sůl, pepř, kmín
čerstvé nebo sterilované žampiony

Postup přípravy

Plátky na krajích nařízneme, aby se nekroutily. Naklepeme, nasolíme a napepříme. Poprášíme je hl. moukou po obou stranách.
Na sádlo si dáme cibulku. Když je lehce dohněda, dáme…

Zobrazit více...

Kategorie