Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Pomalý hrnec

Přidat recept
POMALÝ HRNEC
PÓRKOVÁ POLÉVKA z PH

PÓRKOVÁ POLÉVKA z PH

Potřebné ingredience

1 pórek,3 lžíce másla,1 smetana 33%,pepř, sůl,2- 3 brambory,1 mrkev

Postup přípravy

Na lžíci másla osmahneme nakrájený pórek, mrkev a na konec brambory.Podlijeme vodou a loudám 3 hod. hig.
Potom pórek rozmixujeme dáme smetanu zahustíme jíškou dle potřeby…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA z PH

BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA z PH

Potřebné ingredience

1 lžíce másla 1 kostka bujónu nebo vývaru 1 lžíce jíšky1 x 33% sladká smetana a trochu mléka sůl a pepř podle chuti 3/4 l vody1 brokolice menší asi 200g 1 mrkev 3 brambory

Postup přípravy

Na másle zpěníme cibulku,mrkev přilijeme vodu, přidáme na růžičky nakrájenou brokolici, vodu osolíme, opepříme, přidáme brambory a dáme do PH na 4 hod. Hig. Potom vše rozmixujeme,…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
VEPŘOVÉ NA ČERNÉM PIVU v PH

VEPŘOVÉ NA ČERNÉM PIVU v PH

Potřebné ingredience

Maso,cibulu,bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl, kečup, hořčici a černé pivo

Postup přípravy

Cibulku usmažím zatáhnu na ní maso přidám bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl, kečup, hořčici a podlévám chvilku pivem černým. Potom vložím do PH na high na 4,5 hodiny. Půl…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
KAČENA V POMALÉM HRNCI

KAČENA V POMALÉM HRNCI

Potřebné ingredience

sůl, kmín, jablíčko, máslo, cibule

Postup přípravy

Kačenu okořeníme dáme do hrnce a loudáme 8 hodin na Low. Výborná

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
FALEŠNÁ SVÍČKOVÁ z PH

FALEŠNÁ SVÍČKOVÁ z PH

Potřebné ingredience

1/2 kg masa. Halali, sůl, pepř, nové koření, cibule bobkový list, mrkev // smetena 30%. mléko, jíška,

Postup přípravy

Maso s kořením dáme do láku na dva dny. Potom loudáme na Hig.3,5 hod. Potom vyndáme maso na talíř a nakrájíme, tyčovým mixérem rozšleháme omáčku a přidáme jíšku, mléko a smetanu…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
KUŘECÍ STEHNA NA ZELÍ v PH

KUŘECÍ STEHNA NA ZELÍ v PH

Potřebné ingredience

1 - 2 sterilizované zelí, kuřecí stehna,sůl,kmín,cukr, grilovací koření, citron a rozmarýn

Postup přípravy

Na dno dám vysypu 1 nebo 2 sklenice 0,7 l sterilizovaného zelí které sliji od vody pocukruji KL cukru. Na to naskládám okořeněné maso grilovacím koření, sůl, kmín pokapu citronem…

Zobrazit více...

Kategorie