POMALÝ HRNEC
Zobrazit více...
Hovězí stroganoff v pomalém hrnci
Potřebné ingredience
Jelikož nikde nejsou recepty na stroganoff jednotné, vzala jsem z netu takovou všehochuť a nakombinovala.
Postup přípravy
2 kg masa (měla jsem hovězí zadní)
2 velké cibule nadrobno (nerestovala jsem, ale kdo chce, může - chuť bude výraznější)
500g žampionů
2 lžíce plnotučné hořčice
1…
POMALÝ HRNEC
Zobrazit více...
Králík v kořeněné majonéze
Potřebné ingredience
Jednoduchý recept na dokonalé jídlo, použila jsem speciální kořeněnou majonézu STOKES (specialitka, ale vynikající), ale určitě by se dalo dle chuti okořenit si majonézu vlastní. Mrkněte na etiketu níže v postupu a ochuťte si ji dle libosti.
Postup přípravy
1 naporcovaný králík
2 velké cibule nahrubo
sůl, pepř
hořčice
10 pokrájených stroužků česneku
na vůni špek (slanina)
majonéza Stokes (nebo vlastní ochucená)
…