DORTY
Zobrazit více...
Svatební dort "Dotek jara"
Potřebné ingredience
polystyrenové makety, smartflex velvet, domácí gumpasta, královská glazura, jedlá krajka
Postup přípravy
Soutěžní exponát v kategorii Svatební dort na Cukrářském festivalu v Jihlavě.
DORTY
ČOKOLÁDOVÝ
Potřebné ingredience
Korpus: 7 M vajec, 200g hl.mouky, 150g cukru, 5 lžic oleje, 30g 50% čokolády. Náplň: Světlý a tmavý krém, Ganache: 150ml 31% smet. ke šlehání, 200g min. 50% čokolády. Ozdoba : marcipán, ovoce v čokoládě aj.
DORTY
Zobrazit více...
Zlatá svatba
Potřebné ingredience
Korpus kakový,mascarpone a mandarinky,mandle
Postup přípravy
Kamarádka měla jasnou představu,i fotku z netu,takže nebyl možný žádný rozlet :-D