Mimoňka v TUTU sukýnce + doplňkový dortík
Potřebné ingredience
Red velvet 23cm, mascarpone + jahody, K2+WI, mimonka z burizonky dceři k narozeninám
Neorganizovaný výletník sedící na batohu BAGOBAGO
Potřebné ingredience
Mramorový korpus, tvaroh šlehačka, ovoce, ovocná pasta, potaženo bíle celé stříknuté. Sedící batoh BAGOBAGO burizonka, Váha 6kg
Svatební dort " BŘÍZA"
Potřebné ingredience
Spodní korpus 30cm čokoládový + čokoládový pudinkový krém + višně v gelu. druhé patro 23cm red velvet + mascarpone krém + jahody třetí patro 18cm světlý korpus + tvarohový krém s ovocnou pastou + jahody maliny mandarinky čtvrté patro 12cm čokoládový korpus čokoládový pudinkový krém a višně v gelu. K2+WI, stříknuto dle šablony airbrushem, váha 13.6kg
Dort Minnie
Potřebné ingredience
piškot, krém, marcipán
Postup přípravy
upečeme piškot, naplníme krémem, vytvarujeme hlavu a zdobíme marcipánem
Svatební třípatrový dort
Potřebné ingredience
piškot, krém, marcipán, marcipánové ozdoby
KYTIČKOVÝ SNĚHOVÝ DORT
Potřebné ingredience
Ingredience: 120 g bílků pokojové teploty, 120 g jemného krystalového cukru, 150 g moučkového cukru, 18 g maizeny (kukuřičná škrobová moučka), půl lžičky kypřícího prášku.
Postup přípravy
Postup práce:
Předehřejeme troubu na 100 st. C.
Bílky vyšleháme na lehký sníh a při stálém šlehání přidáme kypřící prášek do pečiva, oba cukry- přidávat postupně po…
SNĚHULÁČEK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: oříškový, KRÉM: smetanovo tvarohový, ZDOBENÍ: vařený bílkový krém a kousky marcipánových ozdob.
VÁHA DORTU: 1,6 kg
FORMA o průměru: 20 cm
VÝŠKA KORPUSU: 4,5 cm,…
SVÁTEČNÍ NEPEČENÝ ANANASOVÝ DORT
Potřebné ingredience
Základní suroviny-dno dortu: 250 g piškotů (nebo sucharů), 125 g vlahého másla, 6-7 koleček kompotovaného ananasu. Suroviny-krém: 400 g vaničkového tvarohu, 400 ml smetany ke šlehání. 70 g moučkového cukru, 1 sáček vanilkového cukru, 14 g želatiny, 2 PL teplého mléka na rozpuštění želatiny. Suroviny-poleva: 3 kompotovaná ananasová kolečka, 1 PL jemného krystalu, šťáva z jednoho citronu, ananasová šťáva z kompotovaného ananasu (hmotnost konzervy 500 g), 17 g želatiny, 2 PL teplé ananasové šťávy na rozpuštění želatiny, 6 koleček kompotovaného ananasu na ozdobu.
Postup přípravy
Postup-piškotové dno dortu:
Pomleté piškoty, nebo suchary smícháme s rozpuštěným máslem a směs namačkáme na dno dortové formy o průměru 28 cm s pečícím papírem. Boky vyskládáme…
Star wars - Yoda
Potřebné ingredience
světlý korpus, vanilkový krém s mascarpone, kompotované broskve, smartflex velvet