Stegosaurus
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, tvarohovo-pudingový krém straciatella, vlastní potahovací hmota
Další ovocný
Potřebné ingredience
Korpus - světlý piškotový a čokoládový, krém pudingovo-tvarohový s malinami, zvenku pudingový krém, polito čokoládovou ganache, ovoce
Ovocné
Potřebné ingredience
1. světlý piškotový korpus, čokoládový-pařížský krém, zvenku máslový krém, polito čokoládovou ganache, ovoce. Průměr dortu 24cm, výška 10cm, váha 1,6kg\r\n2. čokoládový korpus, tvarohovo-pudingový krém, zvenku čokoládová ganache, polito bílou čokoládou, ovoce.
Delfínek
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohovo-pudingový krém s malinami, vlastní potahovací hmota,
DORT NAROZENINOVÝ SE VČELIČKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: světlý pomerančový + světlý pomerančový s mletými burskými oříšky
KRÉMY NA PLNĚNÍ KORPUSŮ: 1. šlehačka + mascarpone + slazené mléko Salko
…
Letní dort
Potřebné ingredience
Ořechový korpus, krém z pomazánkových másel a šlehačky
Postup přípravy
Na dortu mělo být hlavně obilí..... Jenže z něj padaly osiny a tak tam bylo jen symbolicky... No hlavně, že se líbil
svadobná
Potřebné ingredience
čokoládová s malinami, citrónová, vanilková s lesným ovocím