Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
Lilie malovaný

Lilie malovaný

Potřebné ingredience

Red velvet nmascarpone 20 cm jahody

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Dvoubarevný čtverec

Dvoubarevný čtverec

Potřebné ingredience

Čoko korpus 20 cm, mascarpone + jahody

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Květinový dort

Květinový dort

Potřebné ingredience

Čko korpus 23cm, pařížské šlehačka, K2+WI

Postup přípravy

WW

Zobrazit více...
DORTY
Mimoňka v TUTU sukýnce + doplňkový dortík

Mimoňka v TUTU sukýnce + doplňkový dortík

Potřebné ingredience

Red velvet 23cm, mascarpone + jahody, K2+WI, mimonka z burizonky dceři k narozeninám

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Neorganizovaný výletník sedící na batohu BAGOBAGO

Neorganizovaný výletník sedící na batohu BAGOBAGO

Potřebné ingredience

Mramorový korpus, tvaroh šlehačka, ovoce, ovocná pasta, potaženo bíle celé stříknuté. Sedící batoh BAGOBAGO burizonka, Váha 6kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Karavan 2D

Karavan 2D

Potřebné ingredience

Už nevím :)

Postup přípravy

Kamarádce

Zobrazit více...
DORTY
Svatební dort " BŘÍZA"

Svatební dort " BŘÍZA"

Potřebné ingredience

Spodní korpus 30cm čokoládový + čokoládový pudinkový krém + višně v gelu. druhé patro 23cm red velvet + mascarpone krém + jahody třetí patro 18cm světlý korpus + tvarohový krém s ovocnou pastou + jahody maliny mandarinky čtvrté patro 12cm čokoládový korpus čokoládový pudinkový krém a višně v gelu. K2+WI, stříknuto dle šablony airbrushem, váha 13.6kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Dort Minnie

Dort Minnie

Potřebné ingredience

piškot, krém, marcipán

Postup přípravy

upečeme piškot, naplníme krémem, vytvarujeme hlavu a zdobíme marcipánem

Zobrazit více...
DORTY
Svatební třípatrový dort

Svatební třípatrový dort

Potřebné ingredience

piškot, krém, marcipán, marcipánové ozdoby

Postup přípravy

Upečeme 3 korpusy, naplníme a zdobíme.

Zobrazit více...
DORTY
SNĚHULÁČEK

SNĚHULÁČEK

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: oříškový, KRÉM: smetanovo tvarohový, ZDOBENÍ: vařený bílkový krém a kousky marcipánových ozdob.
VÁHA DORTU: 1,6 kg
FORMA o průměru: 20 cm
VÝŠKA KORPUSU: 4,5 cm,…

Zobrazit více...

Kategorie