Královská lilie (2016)
Potřebné ingredience
Světlý piškot, tvarohový krém straciatella, máslovo-salkový krém pod potahovku, bílá čokoláda. Průměr 24 cm, váha 1,6kg
Postup přípravy
Vlastní potahovací hmota, barveno prachovými barvami, kakaem a práškovými barvami
Tučňáci (2017)
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, tvarohový krém s malinami, máslovo-čokoládový krém pod potahovku. Průměr 22cm, váha 1,8kg.
Postup přípravy
Vlastní potahovací hmota, barveno práškovými barvami, moře z želatiny.
Truhlík s fialkami (2016)
Potřebné ingredience
Čokoládový a vanilkový korpus, pařížský krém, čokoládová ganache, máslovo-salkový krém pod potahovku.
Postup přípravy
Vlastní potahovací hmota, barvená kakaem, práškovými barvami a barvami bez AZO.
Pejsek Cacamax (2016)
Potřebné ingredience
Bezlepkový světlý korpus, tvarohový krém s malinami. Váha 2,5kg, průměr 24cm.
Postup přípravy
Vlastní potahovací hmota, vlastní postavičky, barveno práškovými barvami a barvami bez AZO.
Černý květ
Potřebné ingredience
spodní patro kakaový piškot,krém z led.kaštanů.Horní patro vanilkový piškot a krém mascarpone
Medvídek Pú
Potřebné ingredience
světlý korpus, vanilkový krém s mascarpone, čerstvé jahody, smartflex velvet
Lego Ninjago
Potřebné ingredience
světlý korpus, vanilkový krém s mascarpone, čerstvé jahody, smartflex velvet
DORT PRO OŠETŘOVATELKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Kakaový korpus, rozměr dortu: 30 x 30 cm, výška: 8 cm
Krém č. 1: pařížský - smetana + hořká čokoláda
Krém č. 2: smetanovo-mascarponový s broskvemi
Krém na obmazání…