DORTY
Zobrazit více...
Vojenský s bunkrem
Postup přípravy
Oválný korpus + malý kulatý korpus na bunkr + malinový gel a tvarohový krém.
DORTY
Zobrazit více...
Vánoční čokoládový
Postup přípravy
Těžký čokoládový korpus z podmáslí + višňová marmeláda a višně + horká rybízová marmeláda na obmazání a na ní čokoládová krájecí poleva
DORTY
Zobrazit více...
Čokoládový s květy
Postup přípravy
Těžký čokoládový korpus z podmáslí + čokoládový krém a višně + čokoláda kolem dokola a kousek potahovky
DORTY
S koněm
Potřebné ingredience
Světlý korpus + smetanovočokoládový krém + potahovka + mašle
DORTY
Zobrazit více...
Šestikilové prase domácí
Postup přípravy
4 korpusy + spousta tvarohového krému + višňová a meruňková marmeláda + punčovina a potahovka
DORTY
Jahodový (skoro bez těsta)
Potřebné ingredience
Světlý asi centimetr vysoký korpus + vysoká vrstva krému z bílého jogurtu, zakysané smetany, šlehačky, rozmačkaných jahod a želatiny, proloženo kompotovanými jahodami. Navrch čerstvé jahody a zbytky malin a máty ze zahrady + mandlové lupínky.