KNIHA PRO DCERU MOJÍ KOLEGYNĚ
Potřebné ingredience
mramor korpus+čokokrém+ananas +mléčný marcipán
Postup přípravy
poprvé jsem dělala orchidej a díky mamčám z MMB,které dávají obrázkové postupy to docela šlo..........takže díky pekařinky
Dortík s vláčkem
Potřebné ingredience
Fofr dort do práce pro dítě kolegyně\r\nMramorovaný korpus,pudinkový krém,vrch polit čokopolevou-na přání,obsypán mletými ořechy,ozdobený čokoládovými kamínky,mašinka a koleje jsou z plastu-mašinka se je na natažení a pak krásně jezdí po kolejích,dozdobené zbytky marcipánu co jsem měla doma,na dorty se chystám až příští týden a tak toto bylo dílo ze zbytků
Dort s hadem
Potřebné ingredience
Základní mramorovaný korpus, krém z pom.másla a šlehačky, punčovina, potahovací hmota z marschmellow bonbónů, na malování gelové potr.barvy
DÁREČEK S MIMI
Potřebné ingredience
XXX
Postup přípravy
Na zítřejší návštěvu ,kde čekají mimi.Pššššššt ještě to skoro nikdo neví!!!!
Vše jen ze zbytečků.
píďalka
Potřebné ingredience
piškotový korpus,marmeláda, vanilkový pudinkový krém, mléčná hmota a ozdoby z WI
wrestling
Potřebné ingredience
ořechový korpus, kakaový krém s kaší, potah mléčný marcipán a maska z WI.
Paříž
Potřebné ingredience
Korpus na průměr formy 26 cm: 7 vajec, 7 lžic cukru moučky, 2 lžíce kakaa, 6 lžic polohrubé mouky, 4 lžíce oleje, 1 lžička prášku do pečiva, 4 lžíce ořechů... pařížská šlehačka: 3 šlehačky 30 % + 1 šlehačka 40% a více, 400 g čokolády na vaření .
Postup přípravy
Bílky ušleháme do tuhé pěny se špetkou soli, pak přidáváme za stálého šlehání cukr a po jednom zašleháme žloutky a nakonec olej. Mouku, ořechy,kakao a prášek do pečiva smícháme…