PRO DĚDEČKA - VČELIČKY NA PLÁSTU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS OŘECHOVÝ + CAPPUCCINOVO KÁVOVÝ
KRÉM č. 1: pařížský,
KRÉM č. 2: smetanovo mascarponový s tvarohem a zakysanou smetanou
1 plechovka velká zavařených broskví
HC Verva Litvínov
Potřebné ingredience
světlý korpus, vanilkový krém s mascarpone, mražené maliny, smartflex velvet
Pařížský dort s kaštany a oreo sušenkami
Potřebné ingredience
Kakaový korpus ,pařížská šlehačka.Krájecí poleva a na ozdobu kaštany,oreo a cookies
Soudek-uvnitř lahvička vína
Potřebné ingredience
uvnitř je 250 ml lahvička vína.Kakaový korpus a pařížská šlehačka
podkova
Potřebné ingredience
piškotový korpus, máslový krém, marmeláda, čokošupinky, cukrový máček, ozdoby smartlex velvet a plastická čokoláda hnědá
Postup přípravy
klasický dort hnědo-bílá kombinace
vyzkoušela jsem plastickou čokoládu - dobře se s ní pracuje a dobře chutná, jen ozdoby jsou křehčí než z klasických modelovek
srdce
Potřebné ingredience
piškotový korpus, máslový krém, marmeláda, potah pasta dama stella, prášková barva, cukrové perličky, živé květy