Otevřená kniha
Potřebné ingredience
Mramorový korpus,pařížský krém,vanilkový krém,marmeláda a pravý marcipán
PAT a MAT s miminkem
Potřebné ingredience
Mramorový korpus,pařížský krém,vanilkový krém,marmeláda a potah pravý mandlový marcipán.
Postup přípravy
Dortík pro kamarádku 2v1-křtinový a zároveň pro dalšího syna,který miluje Pata a Mata ke 2.narozeninám
Včelka Mája
Potřebné ingredience
Váha:5400g Spodní patro: světlý mechový korpus, vanilkový krém s borůvkovým podkladem Vrchní patro: Tmavý mechový korpus, banánový krém s banány Potah a modelace Smartflex Velvet
Kulatý děkovný s miminkem a zdobením Modecor
Potřebné ingredience
Red velvet, mascarpone, jahody, váha 2.3kg
KULATÝ S TRANSFERČOKOLÁDOU A FARČITUROU
Potřebné ingredience
Dort byl pro mého brášku. Přál si nemarcipánový, a citronový krém..Takže krém byl ze šlehačky, tvarohů a mascarpone, ochucený citronovou ochucovací pastou.A nahoře byla vanilková farčitura=netuhnoucí poleva.
Kočička v pelíšku
Potřebné ingredience
Světlý korpus, jahodový gel, tvarohový krém, jahody, potah pravý marcipán, váha 5,5 kg