Semifreda šlehačková a ovocná
Potřebné ingredience
korpus tmavý, šlehačka se ztužovačem, čokoládové ozdoby, tvarohový krém, ovoce, želatina
Dort na křtiny
Potřebné ingredience
mramorový korpus podle dáši, kávový krém, mléčný marcipán na potah, salková hmota na modelování
Měšec II.
Potřebné ingredience
mramorový korpus podle Dáši, čokoládový krém nastavovaný kaší, marmeláda, mléčný marcipán
Prsa a zbytkový klobouček
Potřebné ingredience
mramorový korpus podle Dáši, čokoládový krém nastavovaný kaší, 1 plechovka mandarinek, falešný marcipán, marmeláda, gelové barvy, cukorvé perličky
Měšec
Potřebné ingredience
světlý korpus z 5 vajec, kofilový krém, marmeláda, falešný marcipán, gelové barvy, čoko mince
Punčák do dortové formy (pr. 26cm)
Potřebné ingredience
Dva piškoty. Každý ze: 140g cukru krupice, 140g polohrubé mouky, 4 vejce, sůl Cukrový rozvar: 400ml vody, 500g cukru krupice Potravinářské barvivo (gelové nebo práškové), punč, rum - dle chuti (ale dost), punčové aroma, kyselá marmeláda, fondánová poleva (nebo bílková), čokoláda
Postup přípravy
Upečeme 2 piškoty v dortové formě (bílky + sůl + cukr + žloutky + mouka). Necháme vychladnout, poté jeden rozkrojíme podélně, pokapeme rumem a potřeme marmeládou. Druhý nakrájíme…