Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
Srdce s růžičkami

Srdce s růžičkami

Potřebné ingredience

Váha 2,1 kg

Postup přípravy

jako vždy

Zobrazit více...
DORTY
Mamky prvotina

Mamky prvotina

Potřebné ingredience

Mamka si vyzkoušela, jak se zdobí dortík.

Postup přípravy

Váha 1,4 kg

Zobrazit více...
DORTY
Bonboniera

Bonboniera

Potřebné ingredience

Mramorový korpus z jednoho vejce ( mám v receptech), pudinkovo-máslový krém, zavařenina, banány , salkový marcipán.

Postup přípravy

5,1 kg

Zobrazit více...
DORTY
Slaný II.

Slaný II.

Potřebné ingredience

Toustový chléb a vše, co patří na chlebíčky

Postup přípravy

xx

Zobrazit více...
DORTY
Spongebob

Spongebob

Potřebné ingredience

Korpus na velký plech - 2 vejce, 30 dkg cukru krupice, 50 dkg pol. mouky, 2 prdopeče, 1 dcl oleje, mléko dle potřeby. Krém - 1l mléka, 2 čokopudinky, 1/2 mléčné čokolády,hl. mouka, 100% tuk,cukr, máslo, moučkový cukr. Salkový marcipán

Postup přípravy

Suroviny na korpus smícháme a vylijeme na velký hluboký plech. Upečeme.
Uvaříme si kaši z 1l mléka+ 2 čokopudinků+ 1 lžíce hl mouky + trochu cukru. Po uvaření sundáme z…

Zobrazit více...
DORTY
Prsa (plněná)

Prsa (plněná)

Potřebné ingredience

3,30 kg

Postup přípravy

inspirace z mmb

Zobrazit více...
DORTY
Pařez pro tchána

Pařez pro tchána

Potřebné ingredience

2x mramorový korpus, máslovo-pudinkový krém, marmeláda, banány, salkový marcipán.

Postup přípravy

Jeden mramorový korpus do formy 26 cm průměr, druhý udělaný pouze ze 2 vajec. Z něj jsou vyříznutí ježci a ze zbytku udělaná punčovina na kořeny a dotvarování pařezu. Ten vyšší 2x…

Zobrazit více...
DORTY
Pivní :-)

Pivní :-)

Potřebné ingredience

potřebný počet "surovin"

Postup přípravy

Kamarádovi ke 30tinám. Děkuji za inspiraci zde na MMB.

Zobrazit více...
DORTY
Ovocný

Ovocný

Potřebné ingredience

Korpus z jednoho vejce ( viz mé recepty), oblíbený krém ( kaše + máslo s cukrem), ovoce, želatina

DORTY
Dárkový Fernet

Dárkový Fernet

Potřebné ingredience

Korpus z jednoho vejce ( mám v receptech), pudinkovo- máslový krém, salkový marcipán.

Postup přípravy

Korpus upečený na velký vysoký plech ( stačila jedna dávka těsta), krém světlý, potřeno marmeládou a proloženo banánem. Láhev vytvarovaná dle originálu, v lednici nechat zatuhnout…

Zobrazit více...

Kategorie