MOBIL pro STELLU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: fialový levandulový, žlutý citronový, kakaovo čokoládový
SIRUP na prokapání korpusů: s borůvkovou esenci
BORŮVKOVÉ PYRÉ: z mražených borůvek
KRÉM na naplnění:…
DORT PRO MÉHO SYNA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: čokoládovo - kakaový
KRÉM: smetanovo - mascarponový
NÁPLŇ: jahodové želatinové pyré
KRÉM na obmazání dortu: tvarohovo - máslový
ČOKOLÁDOVÁ poleva: na polití…
ARIEL pro ANDĚLKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaový
KRÉM na naplnění: smetanový s mascarpone
SIRUP na prokapání korpusu: voda, cukr, citronová šťáva + pár kapek jahodové esence
JAHODOVÉ PYRÉ: mražené…
SPIDERMAN PRO DOMINIKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
OBA KORPUSY: kakaové
SIRUP na korpusy: višňová šťáva s přidáním pár kapek višňové esence
KRÉM na naplnění dortů: smetanovo - mascarponový
VIŠŇOVÉ PYRÉ: na proložení do…
N A R O Z E N I N O V Ý
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS - vanilkový s ochucovací vanilkovou pastou
SIRUP na korpusy - citronový + pár kapek jahodové esence
KRÉM DO DORTU - mascarponovo - smetanový proložený JAHODOVÝM PYRÉ…
MODRÝ DRÁČEK PRO SEBÍČKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVNÍK sestavený z 10 plátů
KRÉM č. 1: karamelovo - smetanový
KRÉM č. 2: smetanovo - mascarponový
Vlašské mleté ořechy na prosypání karamelového krému
Čokoládová…
HARRY POTTER PRO SOFINKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVNÍK sestavený z 11 plátů
KRÉM č. 1: smetanovo - karamelový
KRÉM Č. 2:smetanovo - mascarponový
Mleté vlašské ořechy na prosypání karamelového krému
Pomleté medové…
PARKOURISTA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaový
KRÉM: čokoládový
SIRUP na korpusy: s višňovou esencí
KRÉM na obmazání dortu: bílkovo-máslový s přidáním čokolády
FONDÁN: obarvený na zeleno
MODELACE…
DORTÍK S DINOSAURY
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: citronovo vanilkový
SIRUP na korpus: citronový s přidáním jahodové esence
KRÉM: smetanovo-mascarponový s přidání čerstvé citronové šťávy
NÁPLŇ: jahodové pyré z…
MEDOVNÍK PRO JUBILANTA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY - průměr 26, 20 a 15 cm
SIRUP na prokapání plátů: uvařená rozpustná káva s rumem + lžíce karamelového Salka
KRÉM č. 1: máslovo karamelový s přidáním uvařeného…