DORTY
Letadlo
Potřebné ingredience
red velvet, vanilkový krém s mascarpone, čerstvé maliny, smartflex velvet, tisk na jedlý papír
DORTY
Zobrazit více...
SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
SPODNÍ PATRO- korpus mramorový,
KRÉM: karamelový a pařížský,
PRŮMĚR DORTU: 30 cm, VÁHA: 4600 g, spotřeba fondánu: 500 g, VÝŠKA: 9 cm
STŘEDNÍ PATRO- korpus vanilkový,…
DORTY
***NAROZENINOVÝ - bez potahování***
Potřebné ingredience
...tentokrát pro milovnici koní....světlý korpus + malinový krém z mascarponne + čerstvé maliny....obmazáno bílkovým krémem
DORTY
Zobrazit více...
MIMONI V BÍLO MODRÉM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkovo - banánový
KRÉM: mascarponovo banánový
GANACHE: z bílé čokolády na potření celého dortu před potažením
NA POTAŽENÍ: bílý fondán
FIGURKY:…