Obráběcí centrum
Potřebné ingredience
spodní část: světlý korpus, malinový gel, vanilkové mascarpone; horní část: sachr korpus, pařížská šlehačka, malinový gel; smartflex velvet
Postup přípravy
Nemám ráda 3D dorty. Mořím se s nimi hrozně dlouho a stejně z nich nemám dobrý pocit. Zlaté kytičky!
Čokoládový dort s ganache
Potřebné ingredience
sachr korpus, pařížská šlehačka, malinový gel, čerstvé maliny, ganache
Postup přípravy
Korpus - 180 g cukru krupice 70 g hladké mouky 40 g hrubé mouky 7 vajec 80 g oleje 50 g kakaa; Utřeme žloutky s olejem. Našleháme bílky s cukrem do pevného sněhu. Smícháme…
Do školky k pasování školáků
Potřebné ingredience
světlý korpus, malinová marmeláda, malinový krém, formix
Postup přípravy
Dortík do školky pro děti /včeličky a motýlci/ které po prázdninách půjdou do školy.
Cakepops - sovičky
Potřebné ingredience
sachr korpus, máslo, vanilkový cukr, malinový gel, rozpuštěná čokoláda 56%, jahodová čokoláda, smartflex velvet
KRTEČEK S MYŠKOU PRO MATYÁŠKA
Potřebné ingredience
:-)
Postup přípravy
:-) Možná na to nevypadá, ale ta dortová potvora měla 8,2 kg. Já asi malý dorty neumím. Vždycky říkám - tak akorát, nic velkého - a pokaždé z toho vyleze takový monstrum. :-D
Svatební pro Míšu :-)
Potřebné ingredience
po dlouhé době zase jeden dortík. Tento byl pro mou nej kámošku. Udělala jsem vše, včetně figurky i stojanu. Šlo mi hlavně o stojan, ten jsem ještě nedělala a povedl se. V pohodě unesl tíhu 16 kg.