Patrový s růžemi
Potřebné ingredience
Světlý korpus,jahodový frutafil,pařížský krém,vanilkový krém,pravý marcipán
Spongebob a spol.
Potřebné ingredience
Světlý korpus,borůvkový džem,pařížský a vanilkový krém,pravý marcipán
Zelenina v košíku
Potřebné ingredience
Světlý korpus,pařížský krém,vanilkový krém,frutafil,mandlový marcipán.
Postup přípravy
Na košík jsem tentokrát použila jen patchworkový obtiskovač,neměla jsem dost času na poctivý výplet :-))
Zelenina je z marcipánu,větší kousky jsem tvořila z punčoviny a…
Sekačka
Potřebné ingredience
Světlý dortík s pařížským krémem a banány
Postup přípravy
Dort je vykrájený z jednoho kruhového korpusu o průměru 25cm,držadlo sekačky jsem musela zpevnit špejlemi.Potah je z pravého marcipánu
Hmotnost 3kg
Stůl v pivnici
Potřebné ingredience
Světlý korpus,pařížský krém,jahodový frutafil,banány,vanilkový krém,pravý marcipán,Wi
Postup přípravy
Dortík byl asi 30x30 cm velký,ozdoby na něm jsou marcipánové.Naše malá to komentovala slovy - mami,je to fakt moc hezký ,ale máš tam hroznej binec :-))
Hmotnost dortu 4,2kg
Rybář se zlatou rybkou
Potřebné ingredience
Světlý korpus,pařížský krém,jahodový frutafil,vanilkový krém,pravý marcipán