Zajíček
Potřebné ingredience
dorty pavlavtroube.cz fb
Postup přípravy
Mini dort průměr 10-12 cm výška hotového dortu 6 cm a váha cca 600g
Valentýnské srdce s medvídkem
Potřebné ingredience
Korpus mramorový piškot, krém - zakysaná smetana, šlehačka a mandarinky, krém na obmazání korpusu, mléčná potahovací hmota - marcipán
Valentýnské srdce s kalou
Potřebné ingredience
Korpus mramorový piškot, krém - kysaná smetana se šlehačkou, mandarinky, krém na obmazání korpusu, mléčná potahová hmota, ozdoby - marcipán
Želva
Potřebné ingredience
Korpus - běžný piškot, který máte osvědčený. Krém - pudinkovo - máslový. Potahová hmota - sušené mléko, cukr moučka, sirup kukuřičný, aroma mandlové, voda, olej potahovací. Čokoláda - čokoláda hořká, 100% tuk, sirup kukuřičný
Postup přípravy
Korpus z půlkulaté varné misky. Misku jsem si vymazala a vysypala hr.moukou. Upekla korpus a rozkrájela na části. Promazala a seřízla do požadovaného tvaru.
Naplnila krémem a…
Hlava koně - můj první potažený dort
Potřebné ingredience
Korpus piškot, krém máslovo-pudinkový, potahová hmota-sušené mléko, cukr, sirup, aroma a voda, potr.barvivo