Jahodový dort Schwarzwald
Potřebné ingredience
Přísady: Na těsto: 4 vejce 100 g cukru 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker 100 g hladké mouky 2 zarovnané KL Kypřicího prášku do pečiva Dr.Oetker 25 g Gustinu jemného kukuřičného škrobu Dr.Oetker 25 g kakaa Na náplň: 300 g jahod 50 g mléčné čokolády 500 ml smetany ke šlehání 2 balíčky Smeta-fixu Dr.Oetker 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker 2 zarovnané PL cukru 2 PL griotky/ když se dělá dětem nedáváme griotku
Postup přípravy
Příprava:
1. Na přípravu těsta ušleháme vejce s cukrem a vanilkovym cukrem v míse elektrickým ručením šlehačem na středním stupni do pěny. Prosejeme mouku, kypřicí prášek,…