DORT - PING PONG
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: pistáciový KRÉM: smetanový s mascarpone JAHODOVÉ PYRÉ KRÉM NA OBMAZ: máslovo - bílkový s přidáním zelené potravinářské barvičky MODELACE: vymodelované pálky z…
SPONGEBOB S PŘÁTELY
Potřebné ingredience
KORPUS: citronový KRÉM: smetanový s mascarpone NAPLŇ: JAHODOVÉ PYRÉ KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: bílkovo-máslový FONDÁN NA POTAŽENÍ: obarvený na modro DORTOVÁ FORMA: průměr 30 cm VÝŠKA DORTU: 11 cm MODELACE FIGUREK: modelovací pasta Irys Bianco White Master Martini
OPĚT JEDEN S AUTÍČKAMA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový KRÉM: smetanovo-mascarponový + část obarvena kakaem KÁVOVÝ SIRUP na prokapání korpusů: uvařená instantní káva, cukr, rumová tresť ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na…
Aspikový dort
Potřebné ingredience
Želatina,ocet,cukr,sůl,ster.a čerstvá zelenina,vařená vajíčka,domácí pochoutkový salát,šunka,sýr.
Jahodové kostky,smetanové želé
Potřebné ingredience
. KORPUS : 3 vejce,12 dkg cukr krupice,12 dkg polohrubá mouka,ráfek o průměru 22cm. NÁPLŇ : kvalitní marmeláda jahodová-velká alespoň 450gr, 3x smetana na šlehání(250ml) 33% tuku, 2 želatinové ztužovače za studena(DR.OETKER). NA POLITÍ : 2 Dortové želé v prášku červené,4 lžíce cukru,1/2 l vody -NEBO : 1 cukrárenské želé červené +1/2 l vody,4 lžíce cukru. Na ozdobu" 1smetana na šlehání,1ztužovač do šlehačky (SMETAFIX),želé bonbóny.
Postup přípravy
Po dlouhé době zase jahodový dort.Tady mám fotopostup.Jen tento je do hranatého ráfku.
https://www.mimibazar.cz/recept/38824/jahodovy-dort-smetanove-zele-postup
CHUPA CHUPS DORTÍK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY
SMETANOVÝ KRÉM: smetana na šlehání 33% + zakysaná smetana 16% + 2 velké lžíce vanilkového pudinku za studena od Dr. Oetkera
ČAJ - "SLADKÁ VIŠEŇ"…
EDERMAN - Minecraft
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: modrý s příchutí manga, červený s příchutí malin, žlutý s příchutí citronu
SIRUP na korpusy: citronový
KRÉM na naplnění: smetana + mascarpone vyšlehané s…
ANDÍLEK PRO VICTORII
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: oba dva korpusy vanilkové s přidáním ochucovací vanilkové pasty
KRÉM: smetanový s mascarpone
NÁPLŇ: jahodové pyré s kousky jahod
SIRUP na korpusy: jahodový s…
DORT - ALZÁK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: zelený pistáciový, žlutý citronový, červený jahodový
SIRUP na korpusy: citronový
KRÉM NA NAPLNĚNÍ: mascarponovo smetanový s citronovou esencí
FONDÁN na potažení…