Pomněnky
Potřebné ingredience
svštlý korpus, malinový gel, vanilkový krém s mascarpone, čerstvé jahody a maliny, smartflex velvet, květy smartflex flower
Postup přípravy
Věneček inspirován soutěžním exponátem Em Dorty na Svatebním dortu roku 2016.
LUXUSNÍ ČOKOLÁDOVÝ - LANÝŽOVÝ DORT
Potřebné ingredience
Suroviny těsto: piškot který mám v dalších receptech,jen do něj přidávám trochu kakaa. Suroviny poleva: 200g smetany ke šlehání (kelímek Kunín), 350g čokolády (40-50% kakaa),
Postup přípravy
Postup krém:
V menším hrnci zahřejeme smetanu.
Jakmile začíná vařit ji odstavíme a nasypeme do ní nalámanou čokoládu.
Mícháme drátěnou metlou až se čokoláda spojí se…
Kulatý s bočním zdobením a květ magnolie
Potřebné ingredience
Red velvet, mascarpone jahody, K2+WI, VÁHA 3,2KG
Bulteriér hlava z dortu
Potřebné ingredience
Mramor korpus 24cm, vanilkový krém a jahodová marmeláda, K2+WI, hlava je udělaná z burizonky, vája 4.5kg
Další ledové království
Potřebné ingredience
mramorový korpus, rybízový džem, nutela krém, smartflex-mandle