DORTY
Dort budík
Potřebné ingredience
Red velvet 24cm, mascarpone šlehačka jahody, K2+WI, váha 4,6kg
DORTY
Zobrazit více...
Pomněnky
Potřebné ingredience
svštlý korpus, malinový gel, vanilkový krém s mascarpone, čerstvé jahody a maliny, smartflex velvet, květy smartflex flower
Postup přípravy
Věneček inspirován soutěžním exponátem Em Dorty na Svatebním dortu roku 2016.
DORTY
Zobrazit více...
LUXUSNÍ ČOKOLÁDOVÝ - LANÝŽOVÝ DORT
Potřebné ingredience
Suroviny těsto: piškot který mám v dalších receptech,jen do něj přidávám trochu kakaa. Suroviny poleva: 200g smetany ke šlehání (kelímek Kunín), 350g čokolády (40-50% kakaa),
Postup přípravy
Postup krém:
V menším hrnci zahřejeme smetanu.
Jakmile začíná vařit ji odstavíme a nasypeme do ní nalámanou čokoládu.
Mícháme drátěnou metlou až se čokoláda spojí se…