S mandalou
Potřebné ingredience
Pro milovnici a malířku mandal. Mandala je tisk na Decorlistu. Položeno na potahu z pravého marcipánu smíchaného se Smartflexem Velvet v poměru 3:1.
Svatební v šampaň s bordó růžemi a stuhou
Potřebné ingredience
Dvoupatrový. Spodní korpus 30 cm, 4 x promazaný ořechový ze 14 vajec 4dekový recept, horní korpus 18 cm 3 x promazaný ořechový ze 6 vajec 4dekový recept, s máslovo-pudinkovým krémem ze Zlatého Klasu s bílou čokoládou a rumem a s tmavou čokoládou a rumem, proložené višňovým kompotem, prokapané višňovou šťávou s rumem. Potažené a zdobené pravým marcipánem smíchaným se Smartflexem Velvet mandle v poměru 3:1, lehce obarvené gelovkou Sugarflair Creme.
Žabka a lekníny
Potřebné ingredience
Kokosový čtyřdekový korpus s citronovou kůrou a vanilkovým cukrem, náplň tvarohová šlehačka 1:1 s vanilkovým cukrem, mandarinky kompot, mantinely vanilkový pudinkovomáslový krém ze Zlatého klasu s bílou čokoládou a rumem. Zdobení a modelace Smartflex Velvet mandle. Boky obsypané kokosem.
Půllitr s pivem, krígl, pivo
Potřebné ingredience
3 pláty vanilkový korpus, 2 pláty kakaový korpus a 1 plát mramorový korpus. Všechno čtyřdekový piškot ∅18cm. Náplň mandarinkový Hrk hrk krém, mantinely vanilkový pudinkovomáslový krém s rumem ze Zlatého Klasu. Potah a dekorace pravý marcipán smíchaný se Smartflexem Velvet mandle v poměru 3:1, pěna vařený bílkový sníh.
Pro holčičku s ježkem
Potřebné ingredience
Uvnitř Sachr korpus, jogurtová šlehačka, kompotované meruňky, pro zpevnění mantinely z vanilkového pudinkovomáslového krému s rumem, obmazané boky rozpuštěná čokoláda na vaření s Milenou rozmíchaná se zakysanou smetanou, zdobení mandlový Smartflex Velvet
S koňskou hlavou a růžemi k 35.narozeninám
Potřebné ingredience
Světlý piškot z 8 vajec ovoněný 3 kapkami vanilkového aroma (na 1 vejce 40g polohrubé mouky, 40g cukru krupice, 1 lžíce oleje), ananasový hrk hrk krém, prokapáno rumem, obmazáno ananasovým máslovopudinkovým krémem, potaženo a ozdoby Smartflex Velvet mandle
Postup přípravy
Korpus:
Vejce oddělíme na žloutky a bílky. Bílky se špetkou soli našleháme do tuha, pak přišleháme cukr krupici, až sníh tvoří špičky. Pak po jednom zašleháme žloutky, pak…
Šípková Růženka tisk na fondánu - "zámek"
Potřebné ingredience
Korpus světlý a tmavý čtyřdekový piškot, mantinely vanilkový pudinkovomáslový krém, náplň mandarinkový Hrk hrk krém, potah a zdobení Smartflex Velvet citron, obrázek tisk na fondánu