Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
kytičkový s volánky + foto postup na volánky :-)

kytičkový s volánky + foto postup na volánky :-)

Potřebné ingredience

lískooříškový korpus, šlehačkovo-tvarohový krém, potah a ozdoby K2

Postup přípravy

zkouška volánků :-)
průměr 20cm, hmotnost 1480g

Zobrazit více...
DORTY
motorka - dekorace na dort

motorka - dekorace na dort

Potřebné ingredience

WI, gelové barvičky

Postup přípravy

největší dobrodružství nastane, až budu motorku stavět na kola :-)
motorka má být na svatební dort....už teď jsem zvědavá, jak nakonec bude dort vypadat....myšlenka je :-)

Zobrazit více...
DORTY
nevěsta a ženich figurky na svatební dort

nevěsta a ženich figurky na svatební dort

Potřebné ingredience

WI, gelové barvy, cukrové kuličky na korále a naušnice

Postup přípravy

***

Zobrazit více...
DORTY
malinový

malinový

Potřebné ingredience

korpus z punčoviny, zakysaná smetana, kokosová šlehačka, malinové pyré, trubičky na lem dortu

Postup přípravy

průměr dortu 20cm, hmotnost 2250g

Zobrazit více...
DORTY
Beruška na slunečnici

Beruška na slunečnici

Potřebné ingredience

kakaový korpus, jahody, kokosová šlehačka, dekorace K2, potah hmota Wonder

Postup přípravy

průmer dortu 24cm, hmotnost 2050g

Zobrazit více...
DORTY
růžový k maturitě

růžový k maturitě

Potřebné ingredience

kakaový korpus, vanilkový krém, banány, višňová marmeláda, potah a ozdoby WI

Postup přípravy

hmotnost dortu 1250g , průměr 18cm

Zobrazit více...
DORTY
Beruška - příprava na dort

Beruška - příprava na dort

Potřebné ingredience

K2

DORTY
veselý větrník

veselý větrník

Potřebné ingredience

nepečený jogurtovo tvarohový dort s malinami

Postup přípravy

***

Zobrazit více...
DORTY
jahodovo smetanový k 1. narozeninám - nepečený

jahodovo smetanový k 1. narozeninám - nepečený

Potřebné ingredience

zakysaná smetana, jahody, cukr, želatinový ztužovač, piškoty a krém na korpus, pařížský krém

Postup přípravy

***

Zobrazit více...
DORTY
Paříž s čoko mašlí

Paříž s čoko mašlí

Potřebné ingredience

kokosový korpus, pařížská šlehačka z ledových kaštanů, krém těžká paříž, čoko ozdoby s použitím transfer folie

Postup přípravy

první hokus pokus s transfer folií :-)

Zobrazit více...

Kategorie