Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
Čokoládový s růžema

Čokoládový s růžema

Potřebné ingredience

xxx

Postup přípravy

xxx

Zobrazit více...
DORTY
Svatební do oranžova

Svatební do oranžova

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Basketbal

Basketbal

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Motorová pila

Motorová pila

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Rugby míč

Rugby míč

Potřebné ingredience

mramorový korpus ze dvou dávek,máslovo pudingový krém s čokoládou,mléčný marcipán na potažení Krém: 500 ml mléka,1 puding. prášek, tabulka čoko. na vaření (nebo 2x kaštany,nebo kofila, nebo bílá čokoláda- podle toho jakou barvu krému chcete), 350g-500g másla (podle toho jak "odlehčený" krém chcete:)), 140g-200g cukr moučka Recept na korpus není můj,našla jsem ho kdysi tady na mimibazaru ale je pevnější než ten co běžně dělám a lépe se s ním pracuje u 3D dortů. Korpus: 4 vejce,210g cukr, 250g hladké mouky, 1prášek do pečiva, 100ml vařící vody, 150ml oleje, 2 lžíce kakaa. Postup: žloutky vyšlehat s cukrem a vodou do světlé,husté pěny,přimíchat (teď už stačí ručně) mouku s pr.do.peč, olej a nakonec lehce vmíchat sníh z bílků. 1/3 obarvit kakaem a lžící rozdělovat na plech. Doprostřed plechu s pečicím papírem klademe NA SEBE 2lžíce světlého těsta a 1 lžíci tmavého. Jak se těsto roztíká po plechu,tvoří jakoby mramorový vzor.

Postup přípravy

Pláty slepit krémem,spevnit špejlema (já používám jednorázová brčka), ořezat do tvaru který potřebujeme a popřípadě dotvarovat punčovinou z odřezků a krému. Potřít povrch tenkou…

Zobrazit více...
DORTY
narodeninová

narodeninová

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
promócia

promócia

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
POKER

POKER

Potřebné ingredience

,,

Postup přípravy

,

Zobrazit více...
DORTY
** KE KŘTU **

** KE KŘTU **

Potřebné ingredience

světlý korpus, čokoládový krém, broskve, mléčný marcipán, gelovky, pudrovky..

Postup přípravy

..váha dortu 2,1 kg..

Zobrazit více...

Kategorie