Panenka z domácky vyrobených formiček
Potřebné ingredience
Panenka vymodelovaná z IRCA hmoty
Postup přípravy
Inspirovala mne paní Zdenička ID40560. Ačkoli jsem se několikrát pokusila o postavičky na dort, většinou z toho vzešly malé příšerky. Zkusila jsem si vyrobit formičku na…
Čokoládový dort s koněm
Potřebné ingredience
ČOKOLÁDOVÝ KORPUS: 5 vajec, 200g cukru, 200g hladké mouky, 1 prášek do pečiva, 2 lžíce kakaa NÁPLŇ: Pařížská šlehačka + čokoládová poleva (čokoláda na vaření + ztužený tuk), oplatky na dozdobení, falešný marcipán (růže) a White Icing Callebaut (koňská hlava)
Postup přípravy
Oddělíme si bílky a vyšleháme do tuha. Zašleháme postupně cukr, potom žloutky. Nakonec vmícháme zlehka mouku s práškem do pečiva a kakao. Pečeme na 170 stupňů cca 50minut …
Dort s orchidejemi
Potřebné ingredience
Světlý piškot, náplň: šlehačka se zakysanou smetanou + mandarinky, potah falešný marcipán Tmavý piškot, náplň pařížská šlehačka + banány, potah K2 orchidejky z modelovací hmoty IRCA, lístečky z čokohmoty
Postup přípravy
Pro taťku k šedesátinám...Původně měl vypadat úplně jinak, chtěla jsem potahovat čokohmotou-pro chlapa jsem chtěla udělat tmavě hnědý, ale nějak jsme se nezkamarádily, tak jsem to…
Dort s růžičkami
Potřebné ingredience
Piškotový korpus, banány, čokoládový máslopudinkový krém, potahovací hmota K2
Postup přípravy
Můj první pokus s potahovací hmotou K2 a patchworkem. Teoreticky jsem byla připravena z MMB, prakticky se musím ještě hodně učit. Ale snažila jsem se :-)