Dortik pri alergii na vejce
Potřebné ingredience
Testo: 200g mouky, 100g cukru, 1/2 kavove lz. skorice, 100g masla, 3 pol. lzice vody, 40g mletych mandli Napln: 4 platky zelatiny, 1 cok. pudink. prasek, 60g cukru, 500ml mleka, 125g visnoveho kompotu, 200ml smetany + smetana na pusinky
Postup přípravy
Ze vsech surovin vypracujeme jemne testo. Dame do dortove formy, nezapomeneme udelat kraj! Do prostredka dame pec. papir a na nej cocku pro zatizeni. Upeceme. Po vychladnuti…
Korpus na dort pri alergii na vejce
Potřebné ingredience
250 g mouky, 100 g mletych mandli, 3 PL skrobu, spetka soli,1 prdopec, 200 g cukru, 350 ml mleka, 4 PL oleje
Postup přípravy
Nejprve smichame vsechny suche suroviny, pak olej a mleko a vypracujeme testo.
Peceme nejprve 5 min na 180`C pak ubereme na 150`C a peceme dalsich 30min.
BOŽSKÝ DORT - ŘÍPRAVA 3 DNY PŘED POCHUTNÀVÀNÌM
Potřebné ingredience
Testo: 200g Sanella, 180g cukru, 4 vajicka, 250g hl. mouky, 1 prdopec, 2 lzice kakaa, Napln: 2 zakysane smetany, 2 smetany na slehani, 100g cukru, 3 balicky van. cukru,9 lzic cit. stavy + mandarinkovy kompot na prokladeni a marcipan na potazeni dortu - mandarinky a marcipan nemusi byt
Postup přípravy
Tady se s vama delim o bozsky recept na dort. Bozsky protoze si zajiste pochutnate, ale hlavne ze se vyrabi 3 dni pred konzumaci. Jiste vite ze pri oslave se musi udelat to a pak…