Sovička
Potřebné ingredience
Dortík k dnešnímu svátku mé Nellince :o) Váha 1.9kg
Kulatý s pivoňkou
Potřebné ingredience
Korpus mramor, čokoládový krém, višně v gelu, K2+WI. Váha 2.8kg
Pařížský dort
Potřebné ingredience
kakaový korpus, pařížský krém, čokoláda
Postup přípravy
Upečený korpus je jednou promazaný a ozdobený pařížským krémem, který byl připravený den předem. Na vrchu ještě dozdobeno čokoládovými hoblinkami, stejně tak po obvodu dortu.
Kočičkový dort
Potřebné ingredience
korpus, nutelový krém s pudinkem, potahovka, gelové barvy
Postup přípravy
Upečený kakaový korpus jsem rozkrájela podle šablonky na různé kruhy, ty jsem na sebe poskládala, promazala nutelovým krémem. Rozdrobila jsem zbytek korpusu a smíchala s krémem a…
Čokoládový dort
Potřebné ingredience
KORPUS:4vejce,120g krystalového cukru,50g hladké mouky,30g hrubé mouky,35g tmavého kakaa,3lžíce oleje,tuk a hrubá mouka na formu,3lžíce merunkového džemu NÁPLN:500ml smetany ke šlehání,220g kvalitní čokolády,125g malin,140g jahod,150g tmavé čokoládové polevy,80g čokoládových hoblinek
Postup přípravy
Smetanu přivedeme k varu,pak přidáme čokoládu a za stálého míchání necháme rozpustit.Dále už hmotu neprovařujeme.Odstavíme z plotny a necháme vychladit.
Bílky vyšleháme s…