Ostrov (r.2015)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohovo-jahodový krém, vlastní potahovací hmota, modelování z potahovky
Zámek s princeznou (r.2015)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, čokoládový krém-pařížský ; čokoládový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota
Blesk (r.2012)
Potřebné ingredience
První pokus o vlastní dort Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, kupovaný marcipán.
Ptáčci (r.2014)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, borůvkovo-tvarohový krém, vlastní potahovací hmota
Putování dinosaurů (r.2015)
Potřebné ingredience
Zelená část: světlý piškotový korpus, bez krému, vlastní potahovací hmota, figurky z potahovky Tmavá část: šestihran, čokoládový korpus, čokoládový krém, potaženo čokoládovou ganache, aplikace z potahovky
Postup přípravy
Barveno barvami bez AZO
Váha dortu cca 3,5kg, průměry šestihran 25cm, kulatý 20cm
Baletka (r.2014)
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, vlastní potahovací hmota, modelovaná figurka z potahovky
Minnie (r.2014)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota, modelovaná firgurka z potahovky
Záliby (r.2014)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, čokoládový krém-pařížský, vlastní potahovací hmota
Postup přípravy
Barveno barvami bez AZO
Váha dortu cca 1,2kg, průměr 24cm
(pro tatínka k 70.tým narozeninám - jeho hobby .o)))
Motýlci (r.2015)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota
Postup přípravy
Barveno barvami bez AZO, dobarvováno štětcem a jedlými fixami
Váha dortu cca 1,2kg, šestihran průměr 25cm
Tenisový kurt s 35 míčky (r.2013)
Potřebné ingredience
Světlý korpus, čokoládový krém, vlastní potahovací hmota