Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
Jednorožec (r.2016)

Jednorožec (r.2016)

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, vlastní potahovací hmota, figurky tvořeny metodou patchwork

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 1,2kg, průměr 24cm

Zobrazit více...
DORTY
na 50-tku

na 50-tku

Potřebné ingredience

xx

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
tulipánová

tulipánová

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Třešně (r.2016)

Třešně (r.2016)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, tvarohovo -borůvkový krém s borůvkami, vlastní potahovací hmota, třešně z potahovky

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 1,2kg, průměr 24cm

Zobrazit více...
DORTY
Tvor netvor (r.2016)

Tvor netvor (r.2016)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, borůvkovo-tvarohový krém s borůvkami, vlastní potahovací hmota, dobarvováno štětcem jedlými barvami.

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu cca 5kg

Zobrazit více...
DORTY
Fialové kytičky (r.2013)

Fialové kytičky (r.2013)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota barvena šťávou z červené řepy a borůvek.

Postup přípravy

Váha dortu cca 1,2kg, průměr 24cm

Zobrazit více...
DORTY
Locika (r.2013)

Locika (r.2013)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota barvena šťávou z červené řepy a borůvek. Vlasy napletené z vlny.

Postup přípravy

První pokus o dortovou panenku

Zobrazit více...
DORTY
Kávový s mascarpone (r.2016)

Kávový s mascarpone (r.2016)

Potřebné ingredience

Ořechový korpus, kávový krém z mascarpone

Postup přípravy

Váha dortu 1kg, průměr 20cm

Zobrazit více...
DORTY
Beruška (r.2016)

Beruška (r.2016)

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus, čokoládový krém - pařížský, vlastní potahovací hmota, figurka z potahovky, tvar čtyřlístku vyřezán.

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 600g, průměr před vyřezáním 24cm.

Zobrazit více...
DORTY
Návrh (r.2016)

Návrh (r.2016)

Potřebné ingredience

Spodní korpus čokoládový, tvarohový krém; budovy světlý piškotový korpus, čokoládový krém-pařížský, vlastní potahovací hmota

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu cca 2,2kg

Zobrazit více...

Kategorie