Dievčatko so zvieratkami
Potřebné ingredience
mramorové korpusy, banány, čokokrém, gustinový krém, banány, WI, salkový marcián
Postup přípravy
pre malé dievčatko...snáď sa mu bude páčiť...ak prežije 400 km cestu :o))
Ružičková pre švagrinú
Potřebné ingredience
mramorový korpus, parížska šľahačka, vanilkový maslovopudingový krém, banány, potiahnuté WI, ruže salkový marcipán
Figúrky zo silikónových foriem
Potřebné ingredience
formičky, WI, farby
Postup přípravy
skvelá vecička aj pre tých čo nevedia modelovať...úúúplne fantastické...prepáčte kvalitu foto, ale fotila som ešte nevyschnuté :o) jednoducho som nemohla vydržať :o))))
Poníky v kvetinkovej stajni
Potřebné ingredience
piškótový plát zo 7 vajíčok, čokokrém,banány,WI
Postup přípravy
pláty pokrájať na patričné rozmery, strechu trochu zošikmiť, natrieť krémom plus banány a dozdobiť
Budík
Potřebné ingredience
spodný korpus kakaový z 3 plátov, vrchný svetlý piškótový, džem, vanilkový krém, WI
Postup přípravy
ako vždy...dcérkina trieda robila pasovací večierok pre prvákov na ich gymnáziu a toto je odmena pre víťazov
Pirátska loď s pirátom a morskou pannou
Potřebné ingredience
1 veľký kakaový korpus: 14 vajíčok, 20 lyžíc krupicového cukru, 2 bal. vanil.cukru, 8 lyžíc vriacej vody, 3 lyžíc oleja, 20 lyžíc hladkej múky, 5 lyžíc kakaa, 1 1/2 PDP 2 piškótové pláty každý zo 6 vajec čokoládový a gustinovomaslový krém, rum, WI, salkový marcipán
Postup přípravy
Upečieme kakaový korpus a pláty. Veľký kakaový korpus naplníme a dáme vychladiť. Z plátov pomocou šablóny vyrežeme trup lode. Spodok orežeme do tvaru lode. Naplníme a pridáme aj…
Formula
Potřebné ingredience
kakaový a klasický korpus, čokoládová plnka, banány, WI
Postup přípravy
ako vždy :o)...prepáčte nedostatky,ale tieto technické veci mi moc nejdú...som skrátka technický antitalent :o)
Svadobná s perleťovými ružičkami
Potřebné ingredience
korpus mramorovaný, čoko a vanilková plnka plus banány
Postup přípravy
príprava chaotická...piate cez deviate...dve torty v jeden deň bolo na mňa dosť...ešte aj odfotiť som ju zbaudla, tak je fotka dosť zlá, lebo som ju fotila v aute
Botaska - Nike
Potřebné ingredience
to čo obvykle...spodný korpus mramorovaný s čokoládovou plnkou a banánmi, botaska piškót. korpus s vanilkovým krémom, punčovina
Mašinka Tomáš - s postupom
Potřebné ingredience
3x na 1 plát 5 vajíčok, 8 lyžíc krupicového cukru, 1 bal.vanil.cukor, 2 lyžice vriacej vody, 5 lyžíc mletých orechov, 3 lyžice hladkej múky troška PDP, 2 lyžice oleja Plnka: 2 Zlaté Klasy( gustin, pudingy), 8 dcl mlieka, 1 veľká čokoláda na varenie a 1 malá horká čokoláda, 25dkg masla, práškový cukor asi 5- 6 lyžíc, rum marcipán
Postup přípravy
v obrázkovom...prvý krát som nepridávala farbu do marcipánu ale maľovala naň...myslím že aj naposledy...