Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
Žirafa č.3 * s postupem

Žirafa č.3 * s postupem

Potřebné ingredience

2 pláty korpusu, nutela krém, mléčný marcipán, rybízový džemík

Postup přípravy

Žirafky mě dost baví, tak jsem nafotila postup, třeba to někomu pomůže :-)

Zobrazit více...
DORTY
pendolino

pendolino

Potřebné ingredience

Mramorový korpus dle Dáši (onasi) ID 9782 , světlý pudingový krém, marcipán na potažení dle Zdenka R. (aero-orion) ID 79855

Postup přípravy

váha 2,4kg, rozměry 55x10x10cm

Zobrazit více...
DORTY
šicí stroj s obrázkovým postupem

šicí stroj s obrázkovým postupem

Potřebné ingredience

dva oříškové korpusy, marmeláda, vanilko-máslový krém mandlovka a fůra trpělivosti

Postup přípravy

vážené cukrářky..dlouho jsem hledala postup jak vytvořit šicí stroj na dortu...inspirovala jsem se dorty zde na MNB, ale postup jsem nenašla, proto jsem postup nafotila a doufám,…

Zobrazit více...
DORTY
Na objednávku pro jednu slečnu STMÍVÁNÍ

Na objednávku pro jednu slečnu STMÍVÁNÍ

Potřebné ingredience

čokoládový korpus, salkový krém a okolo potah K2/ 6 vajec 6 lžic cukr moučka 10 dkg čokolády nastrouháme do těsta (čokoládu si dáme den předem do mrazáku,lépe se pak strouhá) 6 lžic mouka polohrubá 4 lžíc oleje 1 LŽIČKA prášku do pečiva 4 LŽÍCE ořechy

Postup přípravy

Bílky ušleháme do tuhé pěny,pak přidáváme za stálého šlehání, 3 lžíce cukru a
po jednom zašleháme žloutky. přišleháme zbývající 3 lžíce cukru
a olej., za stálého šlehání.…

Zobrazit více...
DORTY
Čokoládový

Čokoládový

Potřebné ingredience

korpus - 50 dkg pol. mouky, 27 dkg cukru, 1 1/2 prdopeč, 2 vejce, 12,5 dkg rozpuštěné hery, 1 hořká rozpuštěná čokoláda, kakao, mléko dle potřeby. Vše dobře vymíchat a upéct. Forma 27 cm. Pařížská šlehačka: 4 šlehačky 250ml 33% svařit + 3 čokolády na vaření - svařit si den předem a nechat v lednici. Druhý den vyšlehat spolu s 2 ztužovači šlehačky.

Postup přípravy

Dortík byl pro chlapa a ten na nějaké kytičky a zdobenosti příliš není. No a co pak vymyslet??!

Zobrazit více...
DORTY
ryba a kopačka s fotopostupom

ryba a kopačka s fotopostupom

Potřebné ingredience

... alebo ako stráviť deň dovolenky...

Postup přípravy

som nafotila

Zobrazit více...
DORTY
Čokoládový dortík

Čokoládový dortík

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus, pařížský krém, čokoláda, transferfolie,

Postup přípravy

Pro manžela k zítřejšímu svátku

Zobrazit více...
DORTY
Slaný dort - NOTEBOOK - s postupem

Slaný dort - NOTEBOOK - s postupem

Potřebné ingredience

toustový chleba, pomazánka, salám, sýr. trpělivost

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
DORTY
Svatební dort (2006)

Svatební dort (2006)

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus, čokoládový krém, bílá čokoládová poleva.***** Je to trochu nákladnější dort, v Apetitu, měli 3patrový, každé patro ze dvou korpusů, já udělala jen jedno patro, ale surovin bylo požehnaně :-) Tehdy jsem si jejich recept rozpočítala na mojí pečící formu, což je 26cm. Takže tady to je: ***** Korpus: na dva 26cm 650g tmavé čokolády (70%), rozpuštěné ve vodní lázni, 825g másla, 1125g cukru, 16 vajec, 5 lžiček vanilkového extraktu nebo mleté vanilky, 455g hladké mouky.***** Tmavý čokoládový krém: 322g změklého másla, 645g moučkového cukru, 1/2 lžičky vanilk.esence nebo mleté vanilky, 180ml, smetany ke šlehání (40%), 236g tmavé čokolády (70%), nalámané na kousky.***** Bílá poleva: 322ml cukrářského sirupu nebo cukrového rozvaru, 86g krupicového cukru, 1161g bílé čokolády, nalámané na kousky, moučkový cukr na poprášení.

Postup přípravy

Dort na svatbu, na přání mého bratra. Je to dort podle Apetitu 05/2006 a byl to můj úplně první potahovaný. Potah je z bílé čoklády a cukrového rozvaru. V časopisu ho měli…

Zobrazit více...
DORTY
Slaný krokodýl s postupem

Slaný krokodýl s postupem

Potřebné ingredience

na kynuté těsto : 250 ml vlažného mléka, 150 ml oleje, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru, 500 g hladké mouky, 2 lžičky sušeného droždí ................................. na náplň : kečup, salám, sýr, Niva, klobása, cherry rajčátka, anglická slanina ............................................ na potření : 1 vejce

Postup přípravy

Inspirace z Knihovničky receptů ...

Zobrazit více...

Kategorie