Další ovocný
Potřebné ingredience
Korpus - světlý piškotový a čokoládový, krém pudingovo-tvarohový s malinami, zvenku pudingový krém, polito čokoládovou ganache, ovoce
Ovocné
Potřebné ingredience
1. světlý piškotový korpus, čokoládový-pařížský krém, zvenku máslový krém, polito čokoládovou ganache, ovoce. Průměr dortu 24cm, výška 10cm, váha 1,6kg\r\n2. čokoládový korpus, tvarohovo-pudingový krém, zvenku čokoládová ganache, polito bílou čokoládou, ovoce.
Delfínek
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohovo-pudingový krém s malinami, vlastní potahovací hmota,
DORT NAROZENINOVÝ SE VČELIČKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: světlý pomerančový + světlý pomerančový s mletými burskými oříšky
KRÉMY NA PLNĚNÍ KORPUSŮ: 1. šlehačka + mascarpone + slazené mléko Salko
…
Letní dort
Potřebné ingredience
Ořechový korpus, krém z pomazánkových másel a šlehačky
Postup přípravy
Na dortu mělo být hlavně obilí..... Jenže z něj padaly osiny a tak tam bylo jen symbolicky... No hlavně, že se líbil
Cukrová pasta-fondánová poleva
Potřebné ingredience
425 g moučkového cukru,1 bílek,lžíce tekuté glukózy
Postup přípravy
Do mísy prosijte cukr,přidejte bílek a lžíci tekuté glukózy. Vše míchejte malou špachtlí,až se začnou tvořit žmolky. Uhněťte malý bochánek a přendejte ho zlehka na pocukrovaný vál…
Královská poleva
Potřebné ingredience
500g moučkového cukru ,dva bílky, lžíce citronové šťávy (čerstvé)
Postup přípravy
Moučkový cukr prosijte. Ze dvou bílků ušlehejte hustou pěnu a po lžících vmíchejte do cukru.Přidejte lžíci citronové šťávy a vše pak šlehejte 8-10 minut,až se vytvoří špičky.Ihned…