Paříž z ledových kaštanů s broskvemi + postup
Potřebné ingredience
Paříž z ledových kaštanů je vážně vynikající šla krásně dotuha vyšlehat a s broskvemi je to skvělá kombinace. KORPUS : 6 vajec,20 dkg cukr krupice,18 dkg polohr mouka,3 lžíce kakaa, špetka (čajová lžička) prášku do pečiva.Ráfek o průměru 22cm. PAŘÍŽSKÁ ŠLEHAČKA : 4 smetany na šlehání s 33% tuku (po 250ml), 4 tyčinky ledových kaštanů,1 lžíce kakaa. NA POLITÍ : 2 čokolády na vaření,10dkg 100% tuk (omega) Broskve-kompot.Ozdoby.PŘI ŠLEHÁNÍ MŮŽETE PŘIDAT ZTUŽOVAČ DO ŠLEHAČKY (SMETAFIX)pro jistotu.
Postup přípravy
Den předem svaříme šlehačku.Šlehačku přivedeme k varu rozlámeme do ní kaštany a lžíci kakaa,za stálého šlehání metlou necháme přejít varem.Necháme vystydnout,občas zamícháme a…
Srdce s kopretinami
Potřebné ingredience
Pišk.korpus,vanilkový krém,broskve,meruňkový džem,wi.
Narozeninový s Peppou Pig
Potřebné ingredience
Piškotový korpus,hrk-hrk krém,pudinkový krém,wi,kokos.
Postup přípravy
K narozeninám,hlavně tam musí být dinosaurus.Scháněla jsem jedlý papír...nikde na netu s Pepinou není -nebo já ho nenašla.Nakonec mě napadlo zkopírovat obal z dvd,jenže posílát to…
Růžový s růžemi.
Potřebné ingredience
Můj první potahovaný. Pišk.korpus,vanilk.krém,meruňková marmeláda,broskve,k2
Ovocný
Potřebné ingredience
Piškotový korpus,krém hrk hrk-broskvový,krém tiramisu,broskve,banány,čokoláda,str.oříšky.
Patrový se 6-tkou
Potřebné ingredience
Pudinkový krém,piškotový korpus,broskve,mléčná hmota.
ČOKOLÁDOVÝ DORT -nepečený
Potřebné ingredience
Korpus :2 x balíček čokoládové(kakaové) sušenky BEBE,15 dkg rozpuštěného másla. Náplň :2 pomazánková másla bez příchuti(250gr),1tvaroh měkký,2 smetany na šlehání(250ml),2 van.cukry,4 čokolády na vaření,2 lžíce rumu. Poleva :100ml šlehačka ,1 čokoláda na vaření. Ozdobeno ušlehanou šlehačkou se ztužovačem. Ráfek o průměru 22cm.
Postup přípravy
korpus: bebečka rozdrtíme na jemno,vmícháme rozpuštěné máslo dobře zamícháme.Do dortové formy vyložené pečícím papírem rozetřeme sušenkovopu směs.
Náplň : 2 pom másla+ 2…
PUNČOVÝ
Potřebné ingredience
2Korpusy : Na jeden 6 vajec,20 dkg cukr,20dkg polohr mouka.Cukrový rozvar: svařit 1/2 l vody,30 dkg cukr krupice. Rum,punčové aroma,marmeláda,potr barvy.Poleva,čokoláda.Ráfek na dort o průměru cca 22cm.
Postup přípravy
Korpus :Bílky vyšleháme do tuha ,zašleháme žloutky,cukr krupici nakonec polohr.mouku.Upečeme.
Jeden korus nakrájíme na pruhy.Druhý korpus podélně prokrojíme obě půlky pomažeme…