Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
Úžasný banánový dort

Úžasný banánový dort

Potřebné ingredience

Recept není můj, dovolila jsem si jej vypůjčit zde: Ivana N. (spero) ID 143473 - banánové řezy.

Postup přípravy

Vřele doporučuji vyzkoušet. Je to rychlé, dobré, a hlavně je to hned pryč. :o) Ivance moc díky.

Zobrazit více...
DORTY
Kytka - vzpomínka na Holandský Keukenhof

Kytka - vzpomínka na Holandský Keukenhof

Potřebné ingredience

Mramorový korpus (pařez) - viz Dáša V. (ID 9782) - tímto velké díky za inspiraci, opravdu vynikající korpus, ke kterému stojí za to se vracet :-). Krém: 1 vanilkový pudink (nejraději mám Naturamyl od Dr. Oetkera), 250 ml mléka, 5 dkg 100% tuku (používám většinou Omegu), 1 máslo (25dkg), 15 dkg moučkového cukru, a dále dle příchuti - zde to byla uvařená káva - cca 5 pol. lžic (Záleží na tom, jak moc chcete, aby ta kávová příchuť vynikla. Děti to moc nemusí, tak to nebyla moc silná káva.)

Postup přípravy

Krém: dělám již několik let stále stejný, pouze měním příchutě, zde lehce kávový nádech. V mléce uvaříme pudink, necháme vychladit za občasného míchání. Šleháme ručním šlehačem,…

Zobrazit více...
DORTY
Podkova k 50. narozeninám

Podkova k 50. narozeninám

Potřebné ingredience

Pro inspiraci

Postup přípravy

V případě zájmu, dopíšu i recept. (růže byly koupené, dort jsem dělala na rychlo)

Zobrazit více...
DORTY
Garfield v pelíšku

Garfield v pelíšku

Potřebné ingredience

Pouze pro inspiraci.

Postup přípravy

Tohle je můj celodenní výtvor. Chce to dostatek trpělivosti a trošku šikovnosti. Nedopadlo to sice zcela dle mých představ, ale výsledek měl úspěch a to je pro mne to…

Zobrazit více...
DORTY
Sněhurka a 7 trpaslíků

Sněhurka a 7 trpaslíků

Potřebné ingredience

K 7. narozeninám - každý trpaslík obdržel jeden kalíšek a v něm svíčku. Po zapálení svíček už Sněhurce nebylo zima :-)

Postup přípravy

Pro inspiraci

Zobrazit více...
DORTY
Jablečný nepečený dort

Jablečný nepečený dort

Potřebné ingredience

dětské piškoty (množství dle velikosti dort. formy), 1 kg jablek (oloupaných a nakrájených jako na kompot - čtvrtky), 1 vanilkový cukr, na špičku nože mleté skořice, 2 balíčky vanilkového pudinkového prášku, cukr krupice dle chuti, 1 šlehačka na ozdobu, dále na ozdobu ovoce nebo obrázek z jedlého papíru.

Postup přípravy

Jablka dáme do hrnce, podlijeme cca čtvrtlitrem vody a dusíme, až jsou jablka uvařená téměř na kaši. Ještě před koncem dušení přidáme dle chuti cukr a mletou skořici. V dalším…

Zobrazit více...

Kategorie