Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
pařížský

pařížský

Potřebné ingredience

mramorový korpus, pařížská šlehačka, banány

Postup přípravy

korpus mramorový podle paní Dáši (onasi).
250 g hladké mouky, 3/4 prášku do pečiva, 4 vejce, 240 g cukru moučka, 1 van. cukr, 150 ml oleje, 100 ml vroucí vody, kakao. Vyšleháme…

Zobrazit více...
DORTY
čokoládový - pařížský dort

čokoládový - pařížský dort

Potřebné ingredience

mramorový korpus, pařížská šlehačka, čokoláda (co se dobře krájí)

DORTY
dort s ovocem

dort s ovocem

Potřebné ingredience

Světlý korpus, jovokrém, ovoce namočené v želatině Opravdu jednoduché

Postup přípravy

Korpus: 8 vajec, 8 lžic cukr krupice, 8 lžic pol. mouky
Ušleháme bílky, přidáme cukr a dále šleháme. Potom zašleháme po jednom žloutky a nakonec jemně (pouze ručně) vmícháme…

Zobrazit více...
DORTY
lilie z čokolády - příprava na dort

lilie z čokolády - příprava na dort

Potřebné ingredience

Lilie jsem dělala z rozpuštěné bílé čokolády (čočky Master Martiny), kterou jsem obarvila červenou gelovou barvou. Povedly se hned napoprvé, takže příště nafotím postup.

Postup přípravy

Na marcipánové lilie nemám žádné pomůcky, tak jsem si na ně netroufala. Proto jsem zkusila tyto čokoládové s pomůckami, které má každý doma.

Zobrazit více...
DORTY
spiderman pro synovce

spiderman pro synovce

Potřebné ingredience

mramorový korpus (pouze světlý), jovokrém, broskve, falešný marcipán

DORTY
PRSA

PRSA

Potřebné ingredience

mramorový korpus, máslový krém (vanilka + čokoláda), punčovina, falešný marcipán

Postup přípravy

moje první prsa se mi dělaly dobře, až na podprsenku. Ta mi dala opravdu zabrat, takže obdivuji všechny ty vaše krásně zdobené podprdy :)

Zobrazit více...
DORTY
traktor-první potahovaný

traktor-první potahovaný

Potřebné ingredience

Velkou inspirací mi byla paní Radmila C.(RADUNNA). Korpus jsem udělala mramorový, podle paní Dáši V. (ONASI) a marcipán podle paní Zdenky R. (aero-orion). Tímto všem moc děkuji. Dort byl úžasný a hlavně výborný.

Kategorie