Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
DONUT

DONUT

Potřebné ingredience

Piškotový korpus upečený ve větší kulaté formě, krém z Vanilmixu, Darinka malinová - džem, marcipán a čokoládové zdobení.

Postup přípravy

Po vystydnutí korpusu v prostředku se vykrojí otvor , pak proříznout, promáznout džemem a krémem ( 2 x opakovat ) krémem dotvarovat tvar donutu a nechat ztuhnout v lednici.…

Zobrazit více...
DORTY
DORT MIMOŇ - JEDNODUCHÝ

DORT MIMOŇ - JEDNODUCHÝ

Potřebné ingredience

UPEČENÝ PIŠKOT, KRÉM , POTAHOVACÍ HMOTA A BARVIČKY : ŽLUTÁ, ŠEDÁ NEBO STŘÍBRNÁ , ČERNÁ A HNĚDÁ ( TU BARVÍM KAKAEM )

Postup přípravy

NA TENTO DORT POTŘEBUJETE JEN SADU VYKRAJOVÁTEK KOLEČEK NA TVORBU OČÍ A TĚCH BREJLIČEK , DORTÍK I S POTAŽENÍM HOTOVÝ ZA 15 MINUT !

Zobrazit více...
DORTY
DORT S ČOKOLÁDOVÝMI TRUBIČKAMI

DORT S ČOKOLÁDOVÝMI TRUBIČKAMI

Potřebné ingredience

PIŠKOTOVÝ KORPUS, VANILKOVÝ KRÉM, MERUŇKOVÝ GEL, TRUBIČKY, TROCHA MARCIPÁNU OBARVENÉHO NA HNĚDO KAKAEM A TROŠKU SMARTFEXU FLOWER NA RŮŽIČKY.

Postup přípravy

DORT JE KLASICKY JEMNĚ POTŘENÝ KRÉMEM A NA TO PŘILOŽENY TRUBIČKY - STÁHNEME STUHOU ( DRŽÍ TAM I BEZ STUHY ) , VYŘÍZNOUT FORMOU KOLEČKU Z KAKAOVÉHO MARCIPÁNU A DÁT NA DORT. RŮŽIČKY…

Zobrazit více...
DORTY
FROZEN

FROZEN

Potřebné ingredience

SMARTFLEX VELVET, PRACHOVÉ A GELOVÉ BARVY , SVĚTLÝ KORPUS, MÁSLOVÝ ODLEHČENÝ KRÉM, MERUŇKOVÝ GEL

Postup přípravy

OBLIČEJ JE MALOVANÝ, OSTATNÍ DOMODELOVANÉ

Zobrazit více...
DORTY
Furby

Furby

Potřebné ingredience

Máslový krém a marcipán, světlý korpus a ovoce

Postup přípravy

Děkuji Lucii Škodové za rady a podporu !

Zobrazit více...
DORTY
SLON

SLON

Potřebné ingredience

SMARTFLEX VELVET A POTRAVINÁŘSKÉ BARVIČKY , KRÉM Z VANILMIXU , VIŠŇOVÝ GEL A SVĚTLÝ KORPUS OPĚT JEDEN VELMI JEDNODUCHÝ DORTÍK PRO INSPIRACI

DORTY
SNĚHULÁK - DORT, KTERÝ ZVLÁDNE OPRAVDU KAŽDÝ !

SNĚHULÁK - DORT, KTERÝ ZVLÁDNE OPRAVDU KAŽDÝ !

Potřebné ingredience

PASTA DAMA STELLA A BARVENÝ MARCIPÁN, BARVA VE SPREJI MODRÁ PERLEŤ A KORNOUT NA ZMRZLINU.

Postup přípravy

Dortík je jednoduchý, sněhuláčka ze dvou koulí svede každý, na bocích jsou stromečky z vykrajovaček a velký strom je zmrzlinový kornout obtočený zeleným marcipánem. Dort je…

Zobrazit více...
DORTY
BARBIE MOTÝLEK

BARBIE MOTÝLEK

Potřebné ingredience

SVĚTLÝ KORPUS, VANILKOVO-PUDINKOVÝ KRÉM, MERUŇKOVÝ OVOCNÝ GEL , MARCIPÁN A PANENKA BARBIE

Postup přípravy

OPRAVDU JEDNODUCHÝ DORT PRO MILOVNICE PANENEK BARBIE, STAČILY DVĚ SADY VYKRAJOVAČEK A PANENKA A FANTAZIE NA ZDOBENÍ KŘIDÉLEK A ŠATIČEK :-)

Zobrazit více...
DORTY
SVATEBNÍ S RŮŽEMI

SVATEBNÍ S RŮŽEMI

Potřebné ingredience

Testovala jsem hmotu Pasta Dama Stella a mohu ji všem doporučit. Hmota je velice plastická a elastická. Potahovalo se s ní nádherně. Na potah všech tří pater byla spotřeba cca 2,2 kg hmoty. Tři druhy korpusů a krémů a meruňkový gel. Růže jsem modelovala z hmoty Smartflex flower. Dort vážil ve finále cca 9,5 kg. Byl to náš první svatební dort pro naší kamarádku. Pracovala na něm celá rodina :-)

DORTY
TESTOVÁNÍ NOVÉ HMOTY - DORT KE KÁVĚ

TESTOVÁNÍ NOVÉ HMOTY - DORT KE KÁVĚ

Potřebné ingredience

Mléčný marcipán, korpus, krém, zavařenina a ovoce.

Postup přípravy

Testovala jsem novou sypkou hmotu na přípravu mléčného marcipánu ( do hmoty se přidá jen voda a trocha tuku ) . Vše se připravuje v mixéru , takže do 2 minut je hmota na světě.…

Zobrazit více...

Kategorie