DONUT
Potřebné ingredience
Piškotový korpus upečený ve větší kulaté formě, krém z Vanilmixu, Darinka malinová - džem, marcipán a čokoládové zdobení.
Postup přípravy
Po vystydnutí korpusu v prostředku se vykrojí otvor , pak proříznout, promáznout džemem a krémem ( 2 x opakovat ) krémem dotvarovat tvar donutu a nechat ztuhnout v lednici.…
DORT MIMOŇ - JEDNODUCHÝ
Potřebné ingredience
UPEČENÝ PIŠKOT, KRÉM , POTAHOVACÍ HMOTA A BARVIČKY : ŽLUTÁ, ŠEDÁ NEBO STŘÍBRNÁ , ČERNÁ A HNĚDÁ ( TU BARVÍM KAKAEM )
Postup přípravy
NA TENTO DORT POTŘEBUJETE JEN SADU VYKRAJOVÁTEK KOLEČEK NA TVORBU OČÍ A TĚCH BREJLIČEK , DORTÍK I S POTAŽENÍM HOTOVÝ ZA 15 MINUT !
DORT S ČOKOLÁDOVÝMI TRUBIČKAMI
Potřebné ingredience
PIŠKOTOVÝ KORPUS, VANILKOVÝ KRÉM, MERUŇKOVÝ GEL, TRUBIČKY, TROCHA MARCIPÁNU OBARVENÉHO NA HNĚDO KAKAEM A TROŠKU SMARTFEXU FLOWER NA RŮŽIČKY.
Postup přípravy
DORT JE KLASICKY JEMNĚ POTŘENÝ KRÉMEM A NA TO PŘILOŽENY TRUBIČKY - STÁHNEME STUHOU ( DRŽÍ TAM I BEZ STUHY ) , VYŘÍZNOUT FORMOU KOLEČKU Z KAKAOVÉHO MARCIPÁNU A DÁT NA DORT. RŮŽIČKY…
FROZEN
Potřebné ingredience
SMARTFLEX VELVET, PRACHOVÉ A GELOVÉ BARVY , SVĚTLÝ KORPUS, MÁSLOVÝ ODLEHČENÝ KRÉM, MERUŇKOVÝ GEL
SLON
Potřebné ingredience
SMARTFLEX VELVET A POTRAVINÁŘSKÉ BARVIČKY , KRÉM Z VANILMIXU , VIŠŇOVÝ GEL A SVĚTLÝ KORPUS OPĚT JEDEN VELMI JEDNODUCHÝ DORTÍK PRO INSPIRACI
SNĚHULÁK - DORT, KTERÝ ZVLÁDNE OPRAVDU KAŽDÝ !
Potřebné ingredience
PASTA DAMA STELLA A BARVENÝ MARCIPÁN, BARVA VE SPREJI MODRÁ PERLEŤ A KORNOUT NA ZMRZLINU.
Postup přípravy
Dortík je jednoduchý, sněhuláčka ze dvou koulí svede každý, na bocích jsou stromečky z vykrajovaček a velký strom je zmrzlinový kornout obtočený zeleným marcipánem. Dort je…
BARBIE MOTÝLEK
Potřebné ingredience
SVĚTLÝ KORPUS, VANILKOVO-PUDINKOVÝ KRÉM, MERUŇKOVÝ OVOCNÝ GEL , MARCIPÁN A PANENKA BARBIE
Postup přípravy
OPRAVDU JEDNODUCHÝ DORT PRO MILOVNICE PANENEK BARBIE, STAČILY DVĚ SADY VYKRAJOVAČEK A PANENKA A FANTAZIE NA ZDOBENÍ KŘIDÉLEK A ŠATIČEK :-)
SVATEBNÍ S RŮŽEMI
Potřebné ingredience
Testovala jsem hmotu Pasta Dama Stella a mohu ji všem doporučit. Hmota je velice plastická a elastická. Potahovalo se s ní nádherně. Na potah všech tří pater byla spotřeba cca 2,2 kg hmoty. Tři druhy korpusů a krémů a meruňkový gel. Růže jsem modelovala z hmoty Smartflex flower. Dort vážil ve finále cca 9,5 kg. Byl to náš první svatební dort pro naší kamarádku. Pracovala na něm celá rodina :-)
TESTOVÁNÍ NOVÉ HMOTY - DORT KE KÁVĚ
Potřebné ingredience
Mléčný marcipán, korpus, krém, zavařenina a ovoce.
Postup přípravy
Testovala jsem novou sypkou hmotu na přípravu mléčného marcipánu ( do hmoty se přidá jen voda a trocha tuku ) . Vše se připravuje v mixéru , takže do 2 minut je hmota na světě.…