Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Domácí pekárny

Přidat recept
DOMÁCÍ PEKÁRNY
RÝŽOVÁ KAŠE

RÝŽOVÁ KAŠE

Potřebné ingredience

Suroviny: cca 1 litr mléka 200 g syrové rýže cukr podle chuti trochu másla možno skořice Nastavení pekárny: Program Džem / Marmeláda

Postup přípravy

Postup:
Pokud nemáte program Džem / Marmeláda, můžete zkusit program Bezlepkový (IvanaJ).
Hotovou kaši rozdělíme do misek a ochutíme.
Lze dělat i ze sušeného rostlinného…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
TMAVÝ CHLÉB

TMAVÝ CHLÉB

Potřebné ingredience

viz dole

Postup přípravy

Suroviny dáme do nádoby v následujícím pořadí - 330 ml vody, 2 lžíce olivového oleje, 2 lžíce mléka, 450 g pšeničné tmavé chlebové mouky, 160 g žitné tmavé chlebové mouky, do…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
ZDRAVÝ ŠPALDOVÝ CHLÉB

ZDRAVÝ ŠPALDOVÝ CHLÉB

Potřebné ingredience

700g špaldové mouky, 5dl vody, 1 lžička suchého droždí, 3 lžíce oleje, 2 lžíce sójového mléka, 1 lžíce medu, 1 lžička soli a 1 lžíčka kmínu Navíc: vlašské ořechy, opečená cibule

Postup přípravy

Na oliv. oleji osmažíme cibulku, po vychladnutí smícháme suroviny a pečeme. Pokud chceme péct v klasické troubě, uděláme z těsta dva bochníky, necháme hodinu kynout, poté pečeme…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
MAZANEC ČI VÁNOČKA - VŠE NA GRAMY:)

MAZANEC ČI VÁNOČKA - VŠE NA GRAMY:)

Potřebné ingredience

260g mléka, 55g oleje, 500g hladké mouky, 100g cukru, 20g droždí, 1 vanilkový cukr, špetka soli, rozinky, na potření 1 vejce a mandle

Postup přípravy

Suroviny dáme do pekárny a zapneme program Těsto. Rozinky spařené horkou vodou přidáme k těstu po zvukovém signálu. Poté vytvarujeme bochánek či vánočku, dáme na plech vyložený…

Zobrazit více...

Kategorie