Francouzské bagety podle p.Brýdové
Potřebné ingredience
300 ml vody, 1,5 lžíce medu, 1,5 lžičky soli / já dala 2 lžičky ,540g hladké mouky ,2 lžičky sušeného nebo 1/2 čerstvého droždí. Původní recept je s kombinací špaldové mouky / 340g hladké a 200g špaldové /
Postup přípravy
Ráda bych se s Vámi podělila o recept,který jsem zkoušela podle paní Brýdové ,vynikající francouzské bagety. Na jejich stránkách najdete i fotopostup,jak se motají http://www…
Návod - jak pletu tyto bulky
Potřebné ingredience
Určitě spoustu z Vás zná,ale některé se mě ptají,pro ty vkládám tento foto postup.
Bulky na svačinu
Potřebné ingredience
Pro inspiraci.Maminky,děkuji moc za pochvalu !!! Tyto bulky jsou podle receptu Vláčné majolkové houstičky ID 81508.Dávám ale soli 2 lžičky.Bulečky jsou opravdu vláčné.Ale ráda taky peču Pravé české rohlíky od Světlušky ID 4705.Tam dávám čerstvé droždí,bulky jsou pak křupavější.Někdy nakrájím na kostičky suchý salám a zapeču je do bulek /stejně jako když pečete buchty,s tím rozdílem,že místo tvarohu je salám,můžete ale přidat cokoliv-tvrdý sýr,kabanos,uzené.../,potřu vajíčkem a posypu hrubozrnnou solí.Ale to se musí sníst v den pečení,což není problém !.............Verča
Luxusní tvarohové šátečky
Potřebné ingredience
Úžasný recept od Míši Němcové ID 61410 !!! Pro inspiraci.