KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Zobrazit více...
***VÝÝÝBORNÝ KUŘECÍ GULÁŠEK NA BRAMBORÁKU***
Potřebné ingredience
600 GR KUŘECÍHO MASA*80 G ŽAMPIONŮ*60 G PORKU*60 G ČERVENÉ KAPIE* 2 PL SOJOVÉ OMÁČKY* KEČUP*STROUHANÝ SÝR* CIBULE* SOLAMYL*
Postup přípravy
MASO NAKRÁJET NA NUDLIČKY, OKOŘENIT, ZAPRÁŠIT SOLAMYLEM, PŘIDAT SOJOVKU A NECHAT ODLEŽET.
POREK NAKRÁJET NA KOLEČKA, KAPII NA NUDLIČKY, TAKTÉŽ ŽAMPIONY.
MASO ORESTOVAT NA…
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Zobrazit více...
SVATOJÁNSKÝ STEAK S ČESNEKOVÝMI BRAMBORAMI
Potřebné ingredience
4 PLÁTKY KUŘECÍCH PRSOU 200 GR NIVY 150 ML SMETANY OLEJ SŮL PEPŘ MLETÁ PAPRIKA 800 GR BRAMBOR 4 STROUŽKY ČESNEKU 150 GR MÁSLA POLÉVKOVÉ KOŘENÍ
Postup přípravy
NIVU NASTROUHÁME NAHRUBO DO MISKY, ZALIJEME SMETANOU A PROHŘÍVÁME AŽ JE OMÁČKA HLADKÁ.
BRAMBORY VE SLUPCE OMYJEME, ROZKRÁJÍME NA ČTVRTKY A KLADEME SLUPKOU NA SUCHÝ PLECH.PEČEME…