Španělská kuřecí pánev
Potřebné ingredience
Rostlinný olej 1 velká cibule nakrájená na kostičky 2 stroužky česneku rozetřené či nasekané najemno 1 červená paprika nakrájená na tenké plátky 1 žlutá paprika nakrájená na tenké plátky 175 g hub nakrájených na plátky 640 g kuřecích prsou nakrájených na plátky 1 polévková lžíce papriky 200 ml Golden Vegetable od The 1:1 Diet nebo kuřecího vývaru 400 g konzervovaných rajčat 2 lžíce rajčatového protlaku Několik větviček tymiánu 2 malé cukety nakrájené na silnější plátky 8 černých oliv 260 g brambor oloupaných a nakrájených na velké kousky Nať z petržele nadrobno nasekaná Sůl a čerstvě mletý černý pepř
Postup přípravy
Velkou pánev lehce postříkejte olejem a rozpalte na střední výkon. Nakrájenou cibuli, česnek a papriky za občasného míchání restujte 6–8 minut, dokud vše nezměkne. Přidejte houby…