Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kapsa plněná  šmakounem

Kapsa plněná šmakounem

Potřebné ingredience

kuřecí prsa,šmakoun,porek,žampiony,sterilované okurky,olej,steakové koření,cibule,máslo,sojová omáčka,kari,rýže.

Postup přípravy

Prsa naklepeme,okořeníme a naložíme do oleje.Na plátek prsou dáme pokrajený šmakoun,porek a žampiony.Zabalíme(jako ovocný knedlík).Kapsu vložíme spojovanou stranou na rozpálennou…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí smotky plněné šmakounem na jehle

Kuřecí smotky plněné šmakounem na jehle

Potřebné ingredience

kuřecí maso-prsa,šmakoun,porek,šunka,cibule,česnek,žampiony,olej,sojová omáčka,steakové koření

Postup přípravy

Kuřecí maso naklepeme,nakrájíme na kousky,okořeníme a naložíme do oleje.Na každý kousek položíme kousek šmakouna a zarolujeme.Porek nařízneme a rozebereme po vrstvách,do porku…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí směs se šmakounem

Kuřecí směs se šmakounem

Potřebné ingredience

Směs:kuřecí prsa,olej,cibule,ster.žampiony,steakové koření,sojová omáčka,šmakoun.Příloha:rýže,kari,sůl,porek,rajče.Obloha:ledový salát,olivový olej a dresink(jogurt,vegeta,česnek,estragon)

Postup přípravy

Maso naložíme do oleje a steakového koření den předem.Maso opečeme na pánvi,přidáme cibuly,opečeme,přidáme žampiony,sojovou omáčku a nakrájený šmakoun.Prohřejeme a podáváme.Jídlo…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Nadívané kuře

Nadívané kuře

Potřebné ingredience

1kuře,5housek,3vajíčka,3lžíce másla,sušené houby,sušená pažitka,muškátový květ,mléko,vegeta.

Postup přípravy

Kuře vykostíme a naplníme podle obrázku nádivkou:nakrájené housky polejeme mlékem a posypeme pažitkou.V misce smícháme žloutky s máslem,muškátovým květem a vegetou a smícháme s…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Plněná kuřecí kapsa

Plněná kuřecí kapsa

Potřebné ingredience

2 kuřecí prsa s křidlem,nápln:hermelín,klobása,česnek,cibule,žampiony a paprika,kořeni(masala-tandoori,steakové kořeni,sul)

Postup přípravy

Rozřízneme kuře podél prsni kostia oddělíme prso i s křídlem,prsičko nařízneme a rozklepeme.Na plátek dáme nápln a uděláme kapsu(naplnime obdobně jako ovocne knedlíky),okořenime a…

Zobrazit více...

Kategorie